Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Helaszka

Co na łuszczącą, pękającą skórę

Polecane posty

Gość Helaszka

na palcach rąk po dotknięciu proszku do prania, płynu do naczyń czy innego czyszczącego detergentu? Wystarczy chwilowy kontakt i skóra już na drugi dzień jakoś martwieje, łuszczy się i co najgorzej boleśnie pęka. Macie podobną dolegliwość: i co stosujecie? Zazwyczaj robię wszystko w rękawiczkach ale nieraz przypadkiem dotknę gąbki gdy ktoś przed chwilą mył talerz płynem i nieszczęście gotowe na prawie tydzień.

Gość gość
Balsam szostakowskiego, krem dla diabetyków z colostrum... Moja mama ma ten sam problem i to jej pomaga.

Gość Helaszka
Dziękuję, zaraz poszukam w necie tego balsamu. Czy może jest on w aptece?

Gość gość
Olej kokosowy! Nie ma nic lepszego. Najważniejsze, że jest to produkt naturalny i nie jesteśmy narażeni na żadną szkodliwą chemię. https://www.alezielonysklep.pl/olej-kokosowy/olej-kokosowy-nierafinowany-900ml-targroch_p6734.html - tu jest duży wybór. Ja używam oleju nierafinowanego Targroch. Jakość jest naprawdę świetna, a cena powala bo zwykle za taką jakość trzeba dużo więcej zapłacić.

Gość JJenna
Nawilżam, nawilżam, nawilżam. Aktualnie kremem Happy Per Aqua od Floslek.

Gość maryskapolka
Też mam problem z dłońmi ostatnio, strasznie mi się przesuszają i nie wiem czy to kwestia pory roku i ogrzewania, czy czegoś innego. słyszałam że ten krem jest dobry Natura Siberica Krem Do Rąk Wzmacniający i Ujędrniający 30ml http://www.amfora.pl/natura-siberica-krem-do-rak-wzmacniajacy-i-ujedrniajacy-30ml-1074069/. Stosowała któraś z was?