Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

4 urodziny

Polecane posty

Gość gość

W sobotę do córki przyjdą koleżanki na urodziny, nie bardzo wiem co podać dzieciakom do jedzenia. Na pewno bedzie tort a co dalej? Pomóżcie dziewczyny co mogę podać? Może być pizza ( sama zrobię)?

Gość gość
Pizza super pomysł. Możesz jeszcze upiec muffinki z kolorowymi posypkami, jakieś drobne ciasteczka, szaszłyki owocowe, ślimaczki z ciasta francuskiego na słodko albo na słono.

Gość gość
A, no i lody na pewno będą hitem, dzieciaki kochają lody :)

Gość gość
Ja też uważam, że pizza to pewniak. Dzieci to specyficzni goście, zwłaszcza tak małe. Bo często się wstydzą albo niczego nie lubią i tak naprawdę najbardziej interesuje je zabawa. Ja u syna zrobiłam małe zawijane pizzerinki, aby można było wziąć do ręki, bo przy stole raczej za długo dzieciaki nie usiedzą. Potem podałam tort własnej roboty, też taki prosty pewniak - bita śmietana i owoce.

Gość gość
Super pomysly mają dziewczyny przede mną :) też skusiłabym się na pizzę, muffinki. Moze być jeszcze galaretka z owocami i bitą śmietaną. Kanapki, różne kolorowe

Gość gość
Tu autorka to zrobię pizzę, bedzie tort, pomyśle nad galaretka i kanapkami takimi małymi, do picia sok i woda myśle ze bedzie dobrze . Nie chce kupować chipsów itp świństw.

Gość gość
Może jeszcze jakieś roladki z ciasta naleśnikowego z nadzieniem z budyniu, dżemu albo po prostu serka homogenizowanego.

Gość gość
Kanapki to fajny pomysł, wpisz sobie w wyszukiwarkę "kanapka gąsiennica" i zobacz jak fajnie można podać :)

Gość gość
Dzięki dziewczyny za pomysły :) napewno cześć z nich wykorzystam :))