Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu malujecie paznokcie na brzydkie kolory?

Polecane posty

Gość gość

Jakieś seledyny, żółte, czarne, niebieskie? Przecież to ohydnie wygląda, zwłaszcza jeszcze jak się gryzie z kolorem ubrania. To tak dziwnie wygląda jak zielone albo niebieskie włosy.

Gość gość
Widocznie niewiele w zyciu widzialas skoro zielone czy blekitne wlosy to dla ciebie cos dziwnego. Poza tym tobie sie nie podobaja czarne czy seledynoww paznokcie a innym tak. Kwestia gustu.

Gość gość
21:18 tak, zielone czy niebieskie włosy są dziwne i nawet jakby nosiloby je 50% społeczeństwa, to nie zmieniłoby tego faktu.

Gość gość
No tak, czyli niewiele w zyciu widzialas.

Gość gość
Tak, w przeciwieństwie do ciebie, doświadczonej, obytej w świecie, postępowo tolerancyjnej, mieszkam całe życie w chacie zabitej dechami gdzie wszyscy we wsi mają siwe włosy :-D w kazdym przeciwnym wypadku zielone włosy uznawalabym za normalne, naturalne, powszechne.

Gość gość
Bo ty jesteś taka fajna, nowoczesna, wielkomiejska, szalona, artystyczna, kolorowa, różowe włosy, a ja tutaj taka baba ze wsi, co się na kolorowe paznokcie patrzy. Ach... Gdzie tam mi do ciebie.

Gość gość
dla mnie nie są dziwne takie kolory, raczej nieeleganckie. Ja nie lubię pstrokacizny, kiczu, tandety.

Gość gość
Skoro już wchodzimy na semantykę słowa "dziwny"... Nie mówię że to są dziwne kolory, ale że włosy w tych kolorach są dziwne. A ludzie którzy mają takie włosy często uważają się za lepszych od zwykłych szarakow :-]

Gość gość
a ja mam po 30tce i w ogole przestalam malowac paznokcie i kupowac lakiery do paznokci bo... to kompletnie bezsensu :) mam ladne paznokcie wiec po co je malowac, bawic sie, potem zmywac, bez sensu to i tak tylko planete zaniczyszczają te lakiery i sloiczki po nich

Gość gość30letni
a mi podobaja sie i takie paznokcie i takie wlosy..chcialbym babeczke z niebieskimi,zielonymi wlosami..;)poza grafika google nigdzie takich nie spotykam niestety

Gość gość
A ludzie którzy mają takie włosy często uważają się za lepszych od zwykłych szarakow :-] Aha, i to oczywiscie ma zwiazek z ich wlosami. Jest pewnie prosta zaleznosc -- jak ktos ma zielone czy niebieskie wlosy, to na 100% bedzie bufonem. Nie, ty oczywiscie jestes tolerancyjna i nie uprzedzasz sie do ludzi. I wlasnie chodzi dokladnie o semantyke slowa dziwne. To, ze komus dany kolor nie przypada do gustu jest calkowicie zrozumiale, de gustibus... i tak dalej Ale ze cos sie wydaje 'dziwne' to rzeczywiscie swiadczy i malym obyciu. No coz.

Gość gość
No cóż, nie zamierzam dyskutować o tym czy niebieskie i zielone włosy czy paznokcie występują w przyrodzie czy nie występują . niesamowicie to musi świadczyć o braku obycia.

Gość gość
nie chce nikogo obrazić ale te seledyny ,ostre nóze i neony na długich tipsach to taka jakby wizytówka kobiety pustej. Widziałyscie kiedyś kobietę na powaznym stanowisku z takim pstrokactwem? ja ie,ani w sferze zawodowej ani w prywatnej,zawsze jest to klasyka,wyjatkiem jest czerń,ale na wszystkich paznokciach a nie jeden czerwony drugi granatowy a trzeci czarny.

Gość gość
No to w takim razie JAKIE kolory nie są brzydkie? Ja nie lubię paznokci pomalowanych na zielono i żółto, ale na czarno i niebiesko jak najbardziej. Nie lubię jak trzy paznokcie są w innych kolorach, a dwa pozostałe w innych lub wzorki na każdym paznokciu każdy z innej parafii. I chyba TEGO najbardziej nie lubię. Sama maluję paznkocie na czerwono lub niebiesko, każdy paznokieć ma ten sam kolor.

Gość gość
Ja latem lubie zaszaleć z neonowymi kolorami i wcale nie uwazam, zebym glupio wygladala... kupuje ice chic z golden rose. sa tak tanie, ze moge kupic kilka kolorow na raz :)

Gość gość
Chyba autorka niewiele przezyla skoro az tak sie ekscttuje gama kolorow lakierow do paznokci. Sa rozne kolory. Co komu sie podoba. Ale zeby przypinac ludziom łatki i sie emocjonowac ktore brzydkie ktore ladne? Tak to juz jest w zyciu ze ludzie sa rozni, postaraj sie to ogarnac.

Gość gość
Choć bardzo lubię zaszaleć z kolorami paznokci (podczas urlopu.dni wolnych) na codzień (pracuję w gastronomi)wybieram lakier bezbarwny,

Gość polczyna
Bo robią z siebie k/u/r/w/y, szaleją z niebieskimi kudłami, powinniście to panowie w końcu ukrócić bo rzygąć już się chce!