Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Forum erotyczne czy dom wariatów?

Polecane posty

Gość gość
A mnie bardzo interesuje zagadnienie kopulacji w trakcie szydełkowania. Czy to oznacza, że powinnam założyć temat o najciekawszych ściegach?

Gość Sami nie teges
Psuju z pewnoscia pończochy potęgują doznania. Seks uprawia sie oczyma..tez.:) Wybaczcie błędy. Zmeczenie nocne .

Gość gość4imp
Sam, widzisz, masz coś z seryjnej morderczyni. :D Wykorzystywałabyś asystentów i pacjentów pod narkozą, jak J. Anistion w "Szefowie wrogowie"? ;) mmmm... :classic_cool:

Gość Sami nie teges
Kneblowania skarbeta to chyba nikt nie lubi:D ale majtkami tyle co zdartymi z kobiety to juz inaczej;) Kusza. 🖐️

Gość gość4imp
Cześć Kusza. ;) Moja szefowa myśli właśnie, że piszę maila do klienta. :( Nawet nie wie, ze czasami mam orgazmy w pracy. :O Wstyd. 😭

Gość Sami nie teges
Skarpeta!!:O W kazdym z nas Imp kryja się takie rzeczy o ktorych sie fizjologom nie śniło:D Imp, bedziesz moja pierwsza pacjentka? Spokojnie mala, będę delikatna 😘

Gość gość4imp
Sam, myślałam ostatnio: no zrobiłam już chyba wszystko z zaplanowanych szaleństw. A tu się okazało, że są jeszcze niezaplanowane szaleństwa; nie przespałam się z tym z kim chce i nie byłam Twoją pacjentką. :( Bądź delikatna. ;) 👄

Gość Sami nie teges
Kiedy ostatnio bylan u swojego stomatologa.. Podczas podawania znieczulenia podniecilam się. I to do tego stopnia, ze ugryzlam dentyste w kciuka:( Myslalam, ze to wacik. Dobrze, ze ssać nie zaczęłam:D Do później 🖐️

Gość Sami nie teges
Imp. Marzenia sie spelniaja. Zwlaszcza te niezaplanowane:) Po wszystkim, jeszcze gleboko oddychajac pomyslisz "tak! Wlasnie o tym marzyłam";)😘

Gość gość
Twoja szefowa?? Bezrobotna kretynko. Przecież twoim jedynym zajęciem jest udawanie intelektualistki na forum o kupie.

Gość gość
Kobieca praca tak samo jak dyplomacja bardziej się sprawdza brudnymi majtkami niż pończochami wyjętymi z cocolino albo z dosiaha i jeszcze świeża rosa.

Gość gość
na bazie tych wszystkich argumentów można wysnuć wniosek, że najbardziej erotyczne jest gęganie gęsi..., bo przecież wszystko wolno...:O

Gość gość4imp
W wizycie u stomatologa jest coś zboczonego. Palce w jamie ustnej, półleżąca pozycja z otwarta buzią. ;) To tak to działa? Przeleć mnie nieplanowanie, bo nie planuję orgazmu? Wcale, a wcale. ;) Kusza :(, licząc w pracy orgazmy, myśli o seksie, niegrzeczne myśli o seksie i ohydne myśli o seksie plus ilość postów na Kafe pomiędzy- powinnam zostać prezesem. ;) :classic_cool:

Gość gość4imp
Wszystko wolno. :classic_cool: Z seksualnym umiarem. :P Tzn, bez zgody od tyłu przy lepieniu pierogów jest jakieś aseksualne moim zdaniem. 😴 Pytanie tylko co podnieca facetów bardziej- brudne, przepocone ci=pką majtki czy wyprane w Dosi?

Gość gość
Mnie zastanawia jedno jak można bronić psychopatę Widmoka, który do 1 w nocy spamował Karuzelę i wyzywal innych. Cały czas wyzywa a idiotka Imperium go broni i jeszcze mailuje z nim. Pewnie poszły w ruch jej gołe zdjęcia i się boi :-O:-O

Gość gość
Dlaczego wyśmiewasz Wilka? Miałaś brać z nim ślub, brał cię ostro od tyłu, Władca regularnie jezdzi do Sopotu na darmową kolkę, po co płacić dzifkom, najwyżej rude łoniarze wyciągnie po Wilku :-P😴

Gość gość4imp
gość dziś Mnie zastanawia jedno jak można bronić psychopatę Widmoka, który do 1 w nocy spamował Karuzelę i wyzywal innych. Cały czas wyzywa a idiotka Imperium go broni i jeszcze mailuje z nim. Pewnie poszły w ruch jej gołe zdjęcia i się boi pechowiec.gifpechowiec.gif 44444 Będę utrzymywała kontakty z kim zechcę, z Widmo też, a Tobie nic do tego. Myślisz, że każdy dostaje moje gołe zdjęcia? Acha. :classic_cool:

Gość gość
Kuszydlo Petrov ble :-(

Gość gość
Każdy dostaje szmato 🖐️

Gość gość4imp
O pierwszej w nocy próbowałam seksu analnego. :( Wybaczcie. Moja szefowa ma z 1000 lat Kuszo, myślisz, że po 1000-cu lat też będziemy miały szansę na awans i dożywotnie uczestnictwo w forach BDSM?

Gość gość
gość dziś Mnie zastanawia jedno jak można bronić psychopatę Widmoka, który do 1 w nocy spamował Karuzelę i wyzywal innych. Cały czas wyzywa a idiotka Imperium go broni i jeszcze mailuje z nim. Pewnie poszły w ruch jej gołe zdjęcia i się boi x TCC :D

Gość gość
Reklama dźwignią handlu. Psuj Dojrzały banan rencista lat 50 💤 Same kurfy, bezrobotne dzifki na utrzymaniu państwa, lub męża, uzależniona od pisania bajkopisarki, psychole, spamerzy. ćpuny, alkoholiki-ero jak nic :classic_cool:

Gość gość4imp
Poniedziałkowy optymizm zawodowy Kuszo. :O Chyba wrócę na ten przerwany kierunek. Gość będzie moim pierwszym pacjentem. ;) PSuj2015 dziś A fajne są te gołe zdjęcia?cool.gif Gołe zdjęcia? Ubogie zapewne. Skąpo-ubogie. :classic_cool:

Gość gość
gość dziś Twoja szefowa?? Bezrobotna kretynko. Przecież twoim jedynym zajęciem jest udawanie intelektualistki na forum o kupie. x TCC

Gość gość
09:49 skąd wiesz? jakieś dowody?

Gość gość
czy ktoś mi odpowie jaki jest cel hejtu?

Gość gość
jak to jaki ? zdyskredytować

Gość gość
tutaj nie jest trudno udawać kogo się chce, google górą :D

Gość gość
jak zgaśnie światło w ramach oszczędzania energii to wy się posracie że nie możecie tu pisać bo to wasze okno na świat jedyna rozrywka. nie ma jeszcze spamera Widmo? może śpi całą niedzielę spamował.