Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smofo kusza

Erotyka na poziomie

Polecane posty

Gość smofo kusza

Wyśmiewanie, obrażanie. Po ch/uj wchodzicie na temate które są dla was żałosne, po ch/uj czytacie ludzi, których macie za głupich- nie macie nic innego do roboty! Ano nie macie, bo umiecie tylko osądzać, poniżać więc cóż tym sobie podnosicie poziom, bo w realu nikt nie chce z wami kontaktów utrzymywać, a tym bardziej stworzyć dłuższej relacji. 🖐️

Gość gość
Racja, każdy powinien pilnować swojego nosa.

Gość Rescator 555
Wybieliłem sobie anusa.

Gość gość
Nie obrażaj Kuszeńki. Ona przecież jest tu TYLKO pięć lat, żadne dziesięć. To tylko pięć lat siedzenia w jednym miejscu, projektowanie na kilkudziesięciu nickach 20h /24. Jak można obrażać taką ambitną kobietę? Nie godzi się.

Gość gość
Czym wy karwa zyjecie? Zjepy

Gość gość
10:58czemu tak przezywasz?:O

Gość gość
niestety stare panny mają wybujałe ego, nikt ich nie chce, bo to się nie nadaje do życia, wredne i złośliwe

Gość gość
Każdy temat zasra Kusza, Czwarte Imperium i Androgen. Dobrze że jest Google zawsze można coś udać :-D

Gość Najszybszy w mieście
Jeszcze ja staram się być na każdym temacie Dlaczego nie wymieniłeś mnie :(

Gość gość
Musisz to chóóooooojjjjoza komentować? Sprawdź @ czy kochanka Aga napisała i spiertalaj bo korzenie dawno zapusciles ciólu:0

Gość gość
Oho, pojawił się ambitny (nie)bezrobotny. Arka to za mało dla tego geniusza, przodownika pracy.

Gość gość
Tu nie chodzi o zasranie, a obrażanie w niby inteligentny sposób, żałośni ludzie, nie wiem kto jeszcze ale na jakimś temacie jest taki wyśmiew muszki, niech ona sobie będzie jaka chce, ale ten smow nazwał ją ciemnotą- niezły poziom panie smof, ktoś dobrze kiedyś powiedział- jak traktujesz kobietę jak księżniczkę, to znak że ciebie wychowała królowa. Kusza też przeszła samą siebie, ciekawe pani kusza jaka pani jest naprawdę, WARTOŚCIOWY człowiek nie wyśmiewa innych, nie poniża.

Gość gość
11-30 Widmo uwazasz ze Kusza to Pertov?

No muszę komentować :( Mnie nie chcieli wziąć do Szkła Kontaktowego to komentuje sobie tutaj 😴 Robota jak robota 😴

Gość gość
Czego się spodziewałeś/aś gościu? Smof chyba nigdy nie trzeźwieje a Kusza Kuszeńka to adwokat śmiecia petrova.Ona nie powie tak, nie powie nie. Trzeba filozofować żeby się szanowna trollica odcięła od śmiecia.To wicie rozumicie yntektualna wyższa szkoła jazdy, niezrozumiała dla plebsu.

Gość gość
Naj zacznij pisać o seksie, a jak nie to spadaj nudziarzu

Gość gość
Proszę o post, w którym Smof nazywa Muszkę "ciemnotą", bo jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Kusza nigdy nie wyśmiewała się z Muszki, gwoli ścisłości - to nigdy z nikogo (prócz hejterów, wobec których też ma raczej ironiczny zlew).

Przecież pisze o seksie Gdzieś napisałem o akademiku, a mi się akademik kojarzy tylko z seksem

Gość gość
Kusza Myślivski wczoraj Słaba kopia. https://www.youtube.com/watch?v=ZGfnHTMAmx8. Mocno lokalne, pamiętasz, to Smof? Taki dis na skinów oczko.gif . Ja miałam zawsze fory u skinów, bo byłam ładną dziewczynką. usmiech.gif Kusza Myślivski wczoraj Nie dotknęło, Mucho. Faktycznie tak mam na imię. Za późno na żale wobec rodziców. oczko.gif A piosenka, hicior, fakt. usta.gif Smof wczoraj nie to zebym byl specjalnie upierdliwy ale ty sie chyba ciemnoto dzis nawalilas smiech.gif demotywatory.pl/2279235/Ty-tez www.youtube.com/watch?v=hfHS7WCPc24 pieski maja biale lapki Zgłoś muszka śmierdziuszka wczoraj Masz tak na imię, bo się przedstawiałaś na forum, jak wrzuciłaś fotkę. No ale wiesz kusza, trochę słaba się zrobiła atmosfera w tym momencie.

Gość gość muszka w biegu
Kusza masz rację. Nie jestem przewrazliwiona na swoim punkcie więc nie uznam twoich słówza insynuacje. Nie nakręcam tu afery. Jesteś już chyba zorientowana , że ludzie tutaj rozdmuc***a każdą sprawę. Może warto sobie odpuścić.

Gość gość
dotleń się nochalu :P

gość dziś Każdy temat zasra Kusza, Czwarte Imperium i Androgen. Dobrze że jest Google zawsze można coś udać X Piszę gdzie chcę jełopie i chùj mnie obchodzi twój ból dùpy.

Gość gość muszka w biegu
U mnie w porzadeczku. :)

Gość gość muszka w biegu
Jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości , możemy wysłać sobie jeszcze kwiatki i buziaczki:p

Gość gość
ból dópy masz ty chamie wyleniały :O

Gość gość
Tak, Smof w tym poście rzeczywiście miał cholerną intencję kogoś obrazić, post w cholerę na poważnie, dla niekumatych: to ironia:O

Gość gość4imp
Ech, idioci, wszędzie widzę idiotów od poniedziałku, takich w pomarańczowych kombinezonach. Początkowo myślałam, ze to służby porządkowe... 😴

Gość gość4imp
Powinnam się zacząć logować. :(

Gość gość
hahah bezrobotna wąska wara od wilka i pierogów waruj aaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuu :P:P:P:P:P

Gość gość
władca lalek dziś Drogi Cyniku Bardzo mi schlebia fakt,że wciąż pamiętasz o Agnieszce.Cieszy mnie też ,że wspominasz o jej wnętrzu,pisaniu, o wszystkim...choć o cipce,tyłku,cyckach możesz zapomnieć Jednak,jak wspomniałeś wcześniej,jest zajęta.Masz rację!Jestem jej mężem Ty-jesteś naiwny(Twoje słowa),cyniczny(ale o tym szczególe każdy wie). Sam Twój login mówi za siebie.Co do Twych słów(str.4 Twego tematu) cyt. ,,....po spotkaniu z takim pięknem pozostanie mi celibat przez resztę samotnego i smutnego życia, z jedynymi uśmiechami na myśl o tych chwilach..." niestety tylko to Ci pozostaje szkoda tylko - dla Ciebie , że spotkanie nigdy nie miało miejsca , zresztą to drobny szczegół. ale niech i tak będzie godzę się na to z jednego względu - lubiłem czytać o tym co i jak piszecie. Jeżeli uważasz , że kłamię,oszukuję lub jestem niewiarygodny podaj e-maila(odpiszę Ci z chęcią i podam szczegół bardzo dokładny-myślę,żę kopara ci opadnie) In! pozdrawiam Cię serdecznie.Spoko z Ciebie facet! ...co do pomarańczy,niebieskich,hejterów itp itd -WBIJCIE SOBIE DO TYCH ZAKUTYCH ,ZGNIŁYCH GŁÓW !!!ze mnie KOKE-jak z koziej d**y trąba ps. mimo to pozdrawiam wszystkich serdecznie Cyniku czekam na e-maila nie am czasu grzebać i szukać Twego namiaru oszczędż mi tego...proszę kwiatek.gifkwiatek.gifkwiatek.gif Nowy w mieście dziś gość dziś Nie, nie już wszytko się wyjaśniło. Lalkarz z żoną ustawki robią pod forme i wyłapują co lepsze pelikany. smiech.gif Takiej grubej ryby jak Cynik to się chyba nie spodziewali. Chociaż musiało być coś na rzeczy, bo ten o Agnieszce tematy zaczął zakładać, z przymiotnikami najwyższego stopnia. Pipa nie wykasowała historii, odwróciła kota ogonem, gdy ten sobie zajrzał, zrozumiał, że jest o krok od dostawienia mu rogów i teraz odwraca kijem Wisłę, zawalając na pelikanów, jak to się świetnie bawią a żona pewnie u swojej mamy.