Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulaaa1989

SANEX DERMO 7IN 1 PROTECTION

Polecane posty

Gość anulaaa1989

Witam, Jestem ambasadorką w kampanii Streetcoma i testuje żele i kulki marki Sanex. Zapraszam Was do dodawania swoich opinii na temat tego produktu. Jak dla mnie jest super. Pięknie pachnie, fajnie się rozsmarowuje i super nawilża. A jakie są wasze odczucia ?? pozdrawiam Anna

Gość kampir
Witam, ja także jestem Ambasadorką w kampanii Sanex Streetcom. Moje uwagi co do Sanex Dermo 7 in 1 Protection: Super zapach, skóra miękka i przyjemna w dotyku. Kulkę stosowałam w dzień powszedni oraz zagrałam z synem w koszykówkę, sprawdził się super. Nie zostawia plam na ubraniach. Opakowanie bardzo fajne, cena, szczególnie z promocją też. Żel pod prysznic także super, nie trzeba dodatkowo balsamu. Idealny duet na co dzień i przy intensywnych ćwiczeniach.

Gość gość
KUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!! JKUUUUUUUUUUUUUUUUURVVVA mac.... Następna spamerska "kampania" i następne PIIIIIZDY będą forum zasssrywać!!!

Gość rena79
Dzięki firmie Streetcom mam okazję przetestować ANTYPERSPIRANT SANEX DERMO TOTAL PROTECTION 7in1 COMPLEX Jest jednym z lepszych antyperspirantów jaki dotąd miałam okazję wypróbować,zapewnia skuteczną ochronę przed poceniem i nieprzyjemnym zapachem,delikatny dla skóry,nie wywołuje podrażnień ,nawet po depilacji można go bez obaw używać.Ma ładny zapach,który utrzymuje się przez cały dzień,skóra pod pachami nie poci się tak szybko,nie pozostawia plam na ubraniach. .Dla mnie to idealny antyperspirant , bo przy małym dziecku jestem cały czas w biegu a on zapewnia mi uczucie świeżości na cały dzień, w 100% mogę go Wam polecić.

Gość gość
to posmaruj sobie między nogami a potem opisz jak to działa.

Gość gość
to jest nic w porównaniu z Electro Antiperspirant. On jedyny potrafi naprawdę skutecznie zatrzymać pracę gruczołów potowych np. na dwa miesiące. Ja kupuję sobie dobre perfumy bo nie muszę wydawać kasy na byle jakie dezodoranty..... Electro Antiperspirant jest o wiele lepszy.