Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to jest 500zł?

Polecane posty

Gość gość

Właśnie wydałam 500zł na dziecko Dzwoni mąż i mówi Kochanie zapomniałem ci powiedzieć że młoda idzie w tą niedzielę na przyjęcie urodzinowe do tych i tamtych. Kup prezent to i to. Ok Dzwonie po najlepiej zaopatrzonych sklepach z zabawkami w mieście i pytam czy mają-NIE MAJĄ Ok www.google.pl Jest-dwie sztuki jedna po 200zł druga 30% taniej To jeszcze strój urodzinowy dla młodej bo wyrosła z wszystkiego no i gotowe. 500zł to jest nic.

Gość gość
Lepiej mieć te 500zl niż nie mieć.

Gość gość
no własnie mi zabiorą te 500, więc ja jestem po stronie tych, co stracą te pieniądze na korzyść cudzych dzieci.

Gość gość
To fakt. Lepiej mieć niż nie mieć. Ale polityka globalna nastawiona jest na -nie mieć.

Gość gość
A w naszej rodzimej polityce tez nie jest najpiękniej-bo,wciąż zapożyczamy się w obcych bankach zamiast w swoim narodowym by finalnie móc sobie ten dług anulować. Czyli wciąż kroczymy w kierunku niewolnictwa jako obywatele Polski. Myślisz że na tym polu też się coś zmieni?

Gość gość
500 zł to jest bardzo duzo i pisze to mama, ktorej sie w miare dobrze powodzi. Pierdzielicie jak potluczone. To lepiej nie miec tych 500 zl, bo to stosynkowo malo ? Mozna za te pieniadze sporo zainwestowac w dziecko , chociazby je ladnie ubrac, kupic jakas zabawke ( jesli mowimy o wydawaniu tylko na dziecvko). Mysle jednak, ze w wiekszosci rodzin 500 zl pojdzie na codzienne zycie, jedzienie

Gość gość
13:28 Ha ha ha Bo ty źle zrozumiałaś mój temat. Ja nie piję do programu 500+ Sama wybrałam tą partię polityczną Mam tylko wątpliwości czy oni oby wszystko uporządkują we właściwy sposób. Mam nadzieję -planów nie zdradzają ale byłabym gotowa głosować na nich ponownie gdyby pokrywały sie one z moimi wyobrażeniami. Zdaję sobie sprawę z tego że trzeba wielu ludzi odsunąć na bok żeby rozpocząć zmiany na lepsze - i na to również jestem gotowa Mam nadzieję że wybitna większość Polaków również. Paliwo wzrośnie o 10gr na litrze-wiem jaki to zarobek dla państwa w skali roku-wiem, nie jestem pierwsza lepsza wiem. Jednak 500zł -ja nie korzystam z programu 500+ Dla mnie 500zł to mało nawet 1000zł to mało -ale tylko dlatego że na każdy grosz ciężko pracuję. Gdybym dostała 500zł też bym się cieszyła. Temat był o tym że 500zł to mało bo starcza tylko na zabawkę i ubranko.