Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanionka

"cienki" telewizor

Polecane posty

Gość kanionka

Cześć!:) Ostatnio jak byłam na zakupach to na wystawie w sferisie widziałam taki telewiozor, który praktycznie nie miał "obramowania" , bardzo mi się spodobał efekt takiego obrazu, ale mam wątpliwości co do trwałości takiego urządzenia, wygląda dość delikatnie...macie jakieś doświadczenia w tym temacie? i czy to musi być jakiś specjalny rodzaj TV, żeby go na ścianie powiesić czy już większość nowych ma taką możliwość?

Gość gość
nie wiem, nie oglądam telewizji od wielu wielu lat :)

Gość gość
Na 99% mozna powiesić taki telewizor. A co ma wielkość ramki do jakości obrazu?

Gość kanionka
Nie miałam na myśli jakości obrazu samego w sobie, jedynie ogólny efekt wizualny mi się spodobał:) ale chyba będę musiała podejść do sferisu i się podpytać wszystko co i jak bo jak przeglądam internety to jest tyle funkcji do rozważenia a ja nawet nie zwróciłam uwagi jaki to był model:)

Gość gość
głupie te telewizory tak cienkie , że kotek nie ma jak sobie na nich usiąść. ekolodzy powinni zakazać

Gość gość
Ja mam telewizor, który zakupiliśmy z mężem w http://cyfrowedomy.pl/ . Mają bardzo szeroki asortyment porządnej elektroniki do domu.

Gość gość
gość 2016.04.11 głupie te telewizory tak cienkie , że kotek nie ma jak sobie na nich usiąść. ekolodzy powinni zakazać x :D:classic_cool:

Gość gość
Duży wybór takich telewizorów masz w sklepie http://sklep.audiofil.eu/ . Ja kupowałem tam swój i jestem zadowolony. Ogólnie fajny sklep, dobre ceny i wartościowy asortyment.

Kot w odróżnieniu od telewizora płaskiego ma planowy dłuższy czas bezawaryjnego działania. Dobry model kota będzie działał 12 lat :). A telewizor bez ramki, jak telewizor będzie sobie działał i 6 lat jak w niego nie polec***ad od konsoli albo woda z kwiatków.

Gość idrizzz
Bardzo ładne "cienkie" telewizory mają samsungi , choć to jest moja osobista opinia. Kilka innych modeli też ma taką budowę, możesz sobie zerknąć http://www.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe.bhtml . Generalnie nie masz się co martwić o wytrzymałość takiego sprzętu, jest tak samo dobry jak ten z szeroką ramką

Gość gość
nie bierz plamowych