Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Basen z 11 miesięcznym dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie jak chodzicie na basen to idziecie do normalnej szatni czy dla niepełnosprawnych? Ostatnio jak byłyśmy na basenie to trafiłyśmy na godzinie gdzie były same stare baby i widzą ze dziecko się boi to podchodzą i o boziu jakie słodkie, a moja Zuza w ryk nie do opanowania..

Gość gość
Do normalnej, w życiu mi się żaden najazd starszych pań nie przytrafił. Ale skoro dziecko jest nieśmiałe, boi się obecności obcych, to dlaczego bierzesz je w takie miejsce? A szatnia dla niepełnosprawnych jest dla niepełnosprawnych, koniec tematu.

Gość gość
Dziecko nie jest nieśmiałe.. Boi się czepków na głowie...

Gość gość
A nam pani daje klucze do szatni dla niepelnisprawnych....bo jest wiecej miejsca.dziecko 9miesiecy

Gość gość
Ja nie zakładam czepka i idziemy na mały basen i na tym basenie jest super, ale droga do niego to katastrofa..

Gość gość
Wygonić wszystkich z szatni !!.....bo "święta krowa" z dzieckiem przyszła...

Gość gość
oczywiśnie musza znaleźć się ludzi którzy swoimi komentarzami pokazują jacy są .. Mi chodzi jedynie o to, żeby nie robić afery jak ona w ryk wpada, nie domagam się by ktoś wyszedł tylko czy ja bym mogła iśc gdzie indziej.. CZYTAJ CZŁOWIEKU ZE ZROZUMIENIEM.- autoraka

Gość gość
Pewnie mogłabyś. Ja byłam z synem,jak miał 9 miesięcy,w Aqualandzie (mieszkamy w De) i było super. Córka 7-letnia też uwielbia ytam jeździć,no ale ona już po zjeżdżalniach łazi itp. :)

Gość gość
Może płakała, bo się wystarszyła, a kolejnym razem już bedzie inaczej.

Gość gość
ha ha ha ale sie usmialam! ale czy wy na serio czy polska teraz taka zacofana jest? 333 www.youtube.com/watch?v=X9NY5T6P4A4

Gość gość
U mnie nie ma tego problemu (okolice Poznania) tam gdzie jezdze z maluchem na basen jest specjalny wydzielony "pokój" dla matek z małymi dziecmi. Jest tam duuuuży przewijak ktory pomieści i torbe z rzeczami i bobasa, obok zaraz specjalna wanna i krzesełko do siedzenia dla dziecka. Myslalam ze to juz norma w dzisiejszych czasach :)