Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liloi

Prosze o pomoc

Polecane posty

Gość Liloi

Witam, mam pewien problem Mam 19 lat, i z 6 na 7 kwietnia w nocy kochałam się z chłopakiem. Zabezpieczalismy się prezerwatywa, jak przy każdym innym razie. Pozycja w jakiej to robiliśmy była na tzw lyzeczke. Doszło do wytrysku, po czym nie wiem co mnie zmusiło, podnioslam nogę, i chciałam przytrzymać  prezerwatywe aby ja wyjac. Gdy chwycilam trzymałam tylko sam koniec prezerwatywy i koniec członka mojego chlopaka Przestraszylam się bo była ona na samym końcu, pociagnelam ja i wyciągnęłam, prezerwatywa była taka jak zawsze, cała zawartość znajdowała się w zbiorniczku. Moje pytanie brzmi czy mogło coś się przedostać? Czy jeśli jednak prezerwatywa zsunela się wcześniej i wyciągając członka ocieral on o mnie w środku bez prezerwatywy to czy mogły znajdowac się na całym czlonku plemniki? Była to pozycja na boku, dlatego wydaje mi się że sperma nie mogła się rozlać po całym czlonku. Jak myślicie? Martwię się, nigdy nie miałam takiej sytuacji. Podkreślam ze prezerwatywa nie została we mnie, tylko gdy chwycilam przy wyciąganiu, wyczulam sama końcówkę, na końcu członka. Było to 7 dni po okresie. Moje cykle trwają różnie, 32-36 dni. Dziękuję za odpowiedź

Gość gość
Którą część uważasz za koniec?;) jesli chwycilas penis u nasady i gumka "zjechala" poza Tobą, to nie ma powodu do niepokoju. Bo - jak rozumiem - chłopak w tym samym momencie wysunął penisa z Ciebie?

Gość gość
Czy moze chwycilas w ostatnim momencie, gdy penis wysuwał się z pochwy, sam żołądź? Ale to by oznaczało, że praktycznie caly byl juz poza..?

Gość Liloi
Chwycilam go w trakcie, jak partner go wyciągał, i zlapalam za sama końcówkę przy główce penisa.

Gość gość
Czyli nic sie w środku nie wylało, wszystko juz na zewnątrz?

Gość Liloi
Tak cała zawartość była w prezerwatywie gdy ja wyjelismy. Martwi mnie tylko czy przy wyciąganiu ta prezerwatywa się już nie zsunela, i czy może na czlonku wyżej nie znajdoowala się jakaś ilość spermy. Z tego co pamiętam gdy chwycilam ręką prezerwatywe, to znajdowała się już na samym końcu członka ale było to już na zewnatrz

Gość gość
Jedyne co mozesz teraz zrobić, to czekać. Niestety. Test wiarygodny będzie dopiero w dniu spodziewanej miesiączki. W ciagu 72 godzin byl jeszcze czas na pigułkę"po". Pewnie nic sie nie stalo, to mało prawdopodobne. Ale denerwować sie teraz troszkę i tak będziesz ;)

Gość gość
Już możesz zacząć przygotowywać wyprawkę dla dziecka.