Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto prędzej zdradzi ? Facet czy kobieta ?

Polecane posty

Gość gość

Naukowcy przebadali i wyszło na to, że kobieta. Oczywiście nie wyskakujcie ze stwierdzeniami, że kobieta musi miec z kim zdradzic więc jest po równo. NIe mówcie też, że to facet pierwszy proponuje seks albo pierwszy się do kobiety zabiera. Liczy się to, że to zazwyczaj kobieta jako pierwsza śle sygnał i od tego się zaczyna. Może to byc mowa ciała : namiętne spojrzenie, oblizanie ust czy kołysanie biodrami itd ... a może to byc też kwestia wyzywającego ubioru, który dla faceta jest sygnałem, że może podbijac. No ale to takie moje spostrzeżenia. Wrómy do naukowców. Uważają oni, że kobiety są bardziej empatyczne, bardziej wygadane, bardziej rozrywkowe, przebojowe i spontaniczne. To właśnie te cechy powodują, że kobiety poznają więcej facetów w swoim życiu. Do tego dochodzi fakt, że kobiety chcą się podobac. One uwielbiają uczucie gdy facet się do nich ślini a najlepiej by było żeby jak najwięcej takich facetów się znalazło ( nawet jednocześnie po kilku ). I kolejny argument : kobiety mają lepsze zdrowie na seks. Faceci po 30-stce stają się już często prawie impotentami ( zajechani w robocie, złe jedzenie ). Często też wolą alkohol niż kobiety. KObiety z kolei po 30-stce mają taką chcicę, że nawet 20-latkom nie odmówią. Co o tym myślicie ?

Gość gość
seks mnie nie interesuje

Gość gość
nie w PL, tu kazdy po 30 jest schorowany i przezuty przez system

Gość pingpong stołowy
w teorii kobieta a w realiach facet, i trudno nie jak burdele na każdym rogu w tym kraju, co za syf