Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak namówić dziewczyne do anala?

Polecane posty

Gość gość

Mam taki problem, bardzo, a bardzo chciałbym spróbować anala z moją dziewczyną. Nie wiem czemu, ale jest to moje małe marzenie. Dziewczyna opiera się, twierdzi że to boli (a nie próbowała) i jest to zboczone i niehigieniczne. Pierwszy analne zbliżenie było pod wpływem alkoholu i udało mi się robić jej analną palcówkę 2 palcami. Nie bolało jej przynajmniej nie narzekała. Gdy chciałem włożyć penisa nie pozwoliła. Później kilkakrotnie wkładałem jej palca, ale kazała wyjąć. Podczas seksu próbuje ją tam miziać, ale też nie jest zadowolona. Jest to dla mnie bardzo ważne. Sam nie wiem czemu. Śni mi się to po nocach. Poprostu mam większą ochotę na anal niż 1 raz tradycyjnie. Pierwszy raz mieliśmy ze sobą i wcale się nie bała i ją nie bolało więc nie do końca wiem czemu teraz się obawia. Mówie jej, że włoże i jak ją będzie bolało to nie będę próbował. Co mi polecicie w tej sytuacji? Jak ją przekonać?

Gość gość
polecam sie odp******ic

Gość gość
Miałam podobnie z moim facetem, a ostatnio okazało sie że pomału pomału wkładał bolało to wyciągał... głaskał mnie pogłowie i był taki czuły i się udało. Od tamtej pory mi sie podoba :)

Gość gość
Wsadź sobie ogórasa i pokaż jej jaki jesteś szczęśliwy. Jak zobaczy od razu wystawi dziurkę. Głąb. Żeby nie było, jestem facetem.

Gość gość
Ile macie lat? Po 30tce sama będzie prosila.

Gość gość
powiedz jej żę koleżanka chciaŁA CI dać anala :)

Gość gość
Ktoś ci dobrze poradził, wsadz ogórka w dupsko i sam sprawdź czy to przyjemne. Namawiasz dziewczynę na anal bo jesteś egoista, myślisz tylko o sobie i swojej przyjemności. Za dużo p****low oglądasz tyle Ci powiem

Gość gość
Ktoś ci dobrze poradził, wsadz ogórka w dupsko i sam sprawdź czy to przyjemne. Namawiasz dziewczynę na anal bo jesteś egoista, myślisz tylko o sobie i swojej przyjemności. Za dużo p****low oglądasz tyle Ci powiem

Gość gość
Oby jak NAJSZYBCIEJ kopnęła cie w du/pe i znalazła normalnego faceta a nie zboka. X Idź do klubu dla gejów tam będą chętni.Założy taki perukę z długim włosami i zrobi makijaż będzie podobny do twojej kobiety i du/py da nic mówić nie musi.Wytęż wyobraźnię.:)

Gość gość
ja swoją podstępem. Żeby przypadkiem w jakiejś ostrej jeździe na pieska czy jakoś inaczej od tyłu nie wedrzeć się do anusa zaproponowałem zabezpieczenie koreczkiem analnym. Zgodziła się, no to sie coraz bardziej bawiłem przy wkładaniu no i potem w trakcie tewż nim kiwałem i wierciłem. Nie od razu się przyznała że ją to podnieca, ale cóż było widać. Tak stopniowo się demoralizowała i oswajała z faktem że przyjdzie pora i trywialnie mówiąc da d*y.