Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dość mam wspólokatorek i generalnie wszystkiego

Polecane posty

Gość gość

Wymądrzają się ciągle i uważają się za lepsze. Siedzą ciągle w domu mają kilka zajęć tylko, ciągle wolne, kase od rodzicow podaną na tacy i jeszcze im źle. Narzekają na studia i na brak czasu, co jest chore, bo ciągle wysiadują jajko w domu jak kury. Nie mam spokoju, bo piesze licencjat, który musze w maju oddac. Właściwie to już tylko go poprawiam ale wykańcza mnie to. Nie mam czasu, mam dużo stresu i innych zmartiweń, a te pasibrzuchy, pyzy dwie otyłe tylko sie mądrzą i uważają za Bóg wie kogo. Ja bym nie narzekała jakbym miała 3 dni zajęć i 4 dni wolnego w tygodniu tak jak one. Dość mam tego. I sama ta złość nie pozwala mi sie właśnie skupić na dokańczaniu licencjatu. Nie wiem co już robić.

Gość gość
Spakuj manatki i idz do bibioteki. A wieczorem przyjdziesz do domu, powiesz im ze jestes zmeczona i masz je z glowy. Wspolczuje, bo ja tez kiedys dzielilam mieszkanie z 3 dziewczynami i to byl koszmar! Ciagle dasy, fochy, nigdy nie wiedzialam o co wlasciwie poszlo heh.

Gość gość
zazdroscisz i tyle, bo musisz z********ac heheh

Gość gość
Twoje współlokatorki to typowe kobiety, które potem na forach piszą, jacy to faceci są beznadziejni.

Gość gość
ale to ich sprawa, myślę, że im zazdrościsz po prostu. Tak mają niech im chwała za to, niech się cieszą i korzystają z tego. A ty lepiej zajmij się soba i swoją pracą, a nie wpieprzasz się w cudze życie.

Gość gość
Może zajmij się pisaniem pracy a nie zakładaniem tego samego tematu po raz kolejny na kafe?? Co sądzisz? Dobry pomysł?

Gość gość
idz do psychologa-psychoterapeuty. W poradni zdrowia psychicznego psycholodzy-psychoterpeuci przyjmująna nfz.

Gość gość
Stopery do uszu w aptece kup i jedziesz :) ja się tak izolowalam od rodziny jak pisałam prace, bo w weekendy miałam na to najwięcej czasu, a wtedy rodzince zbieralo się na głośne rozmowy, muzykę itp. Albo tak jak ktoś już tu napisał idź do biblioteki.