Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Drinien

Same śniadania przez 3 tygodnie

Polecane posty

Witajcie! Mam 170 cm i ważę obecnie ok 64 kg. Chciałabym schudnąć do 53 kg, jak najszybciej ;) A na pewno do połowy maja :D Przez maturalne stresy i brak czasu w zeszłym roku porzuciłam zdrowe nawyki żywieniowe i przytyłam (właśnie z tych 53 na 64 kg). Od tego czasu ciągle próbuję schudnąć, ale nie jestem w stanie :( Dodam, że mam niedoczynność tarczycy, nietolerancję laktozy (dowiedziałam się miesiąc temu, ale ciągle nie mogę się pożegnać z nabiałem, więc wzdęcia i bóle brzucha stale mi towarzyszą) oraz refluks (nie jestem w stanie jeść orzechów, wafli ryżowych, kiełbasy, cytrusów, winogron...). Tak więc postanowiłam wypróbować ową dietę śniadaniową. Zdaje się (a przynajmniej tak wynika z mojego internetowego rozeznania), że powinna przynieść szybkie efekty ;) A ja potrafię pozostać zmotywowana tylko wówczas, kiedy efekty są szybko widoczne :P Na czym będzię ona polegała? To proste- zamierzam jeść w ciągu dnia samo śniadanie, pić jak najwięcej wody, zielonej herbaty i ziół! Do 3.05. Następnie będę stopniowo włączała do swojej diety kolejne (zdrowe!) posiłki, aby uniknąć efektu jojo ;) Zapraszam do przyłączenia się! Razem łatwiej pozostać zmotywowanym :) Codziennie będę pisała co zjadłam, ile wypiłam, jak się czułam. Mam nadzieję, że dołączycie się! Start jutro! :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować