Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1234567890

Depresja, nerwica, czy przesadzanie?

Polecane posty

Gość gość1234567890

Witam, mam 17 lat, kończę 1 klasę technikum. Mam pewnien problem. Moi rodzice bardzo naciskają na szkołę, nie dogaduje się z nimi,często mówią mi coś przykrego, krzyczą na mnie codzinnie o coś. Bardzo stresuje się szkołą, tym co mówią o mnie znajomi, zdrowiem i tak dalej. Ostatnimi czasy ciągle płacze, miewam wahania nastroju, osłabiona jestem, senna, bardzo dokucza mi to że nie umiem spać w nocy, poprostu boję się, na samą myśl o tym trzesa mi się ręce. Głowa często mnie boli, jestem wybuchowa, histetyzuje. Moi rodzice mówią że mam się ogarnąć bo tylko wyć umiem a mnie zastanawia czy nie jestem chora i czy nie potrzebuje pomocy specjalisty. Proszę o wasze opinie.

Gość gość
Dla mnie to co opisujesz to norma w Twoim wieku. Zaakceptuj to i przeczekaj, zobaczysz że wszystko się unormuje i kiedyś będziesz się z tego śmiała. W tym wieku człowiekowi odbija, ma burzę hormonów, mysli nawet czasami o samobójstwie.

Gość gość1234567890
Paniczny lek przed spaniem i nocą też? Go normalne? Bo nie sądzę. Mam ataki paniki.

Gość gość
To faktycznie nie, ale nie sądzę żebys potrzebowała tabletek. Wejdź na forum www.zaburzeni.pl - to naprawdę fajne forum dla ludzi takich jak Ty. Sama tam byłam gdy miałam zaburzenie lękowe i wyszłam z tego.