Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam wrażenie że Tomasz Lis postradał zmysły. Przezywa jak mrówka okres

Polecane posty

Gość gość

Ja orzumiem że można nie kochac PISu ale żeby co tydzien w tym swoim programie tak żałośnie spuszczać się nad faktem co znow zrobil źle PIS?? ten koleś zionie nienawiścią...jak nikt w PISie nawet...

Gość gość
to prawda zachowuje się jak chory psychicznie, ma obsesje!

Gość gość
Dokładnie...naprawdę nie trzeba być fanem PiSu ani jakimś fanatkiem jakiejkowleik partii, żeby zauważyć że Lis przestał być normalnym dziennikarzem który zaprasza rozne opcje polityczne jak danwiej i z nimi polemizuje.Wydał juz kilka odcinków swojego nowego programu w necie i w kazdym skupia sie tylko na jechaniu po partii rządzącej. Ludzie, nie mamy juz innych tematów? gośc wydaje się być chory na głowę, zero neutralnej treści dziennikarskiej, zero różnorodności. Teraz to to jest festiwal obrzucania błotem. Nie wiem co sie z gościem stało, ale chyba to że mu od żłoba odjęli tak go zmieniło

Gość gość
Wywalili go z telewizji tak jak wcześniej wywalali ,bo wiadomo co władza to nowi dziennikarze (tylko jakoś wtedy mu to nie przeszkadzało), więc tupie nóżkami, bo nagle jego, świętą krowę oderwano od koryta.

Gość gość
Niestety musze sie zgodzic. Niecierpie pisu. Tego machajacego rekoma kurdupla, broszkii chomika. Kiedys lubilam programy lisa. Ale teraz zrobily sie denne. Denne to malo powiedziane. Zenujace.

Gość gość
tak. tak jest. mówię, nie jestem zagorzałym fanem PiS, nie głosowałam na tę partię, ale moim zdaniem nawet hejt powinien miec swoje granice. Jak rządziło PO 8 lat to co, to dobrze było takim jak Lis, jakoś konkurencja nie urządzała co tydzien programików w ktorych tak bezpardonowo jechała po partii wówczas rządzącej, nie przypominam sobie takiej skali nienawisci. a jeszcze PEŁO mówi że to PiS nakręca tę spiralę. taaaa...

Gość gość23
Myślałam, że to wiadome od dawna.

Gość gość
zastanawiałam sie czy ten Lis nie rozumie ze jak tak dalej bedze robił to za x lat nawet jak władza sie zmieni to nikt juz nie bedzie chcial oglądać tych jego żenujących programów bo zapamięta jak obniżył poziom. dostawał do ryja 20 kawalków za odcinek to teraz ma srakę że mu odjęli od koryta

Gość gość
08:47 niekoniecznie. Zanim Duda wygrał i PiS potem, to jeszcze te Lisa programy były jako takie. Wiadomo było od lat po której on stronie stoi, był stroniczy w swoich wywiadach ale nigdy nie przekraczał tej granicy którą teraz przekracza. Ośmiesza się bo widać że ma obsesję

Gość gość
też nie jestem fanką PISu, moje nastawienie zmieniło się zwłaszcza po ostatnich decyzjach władzy, ale widzę to samo, Lisa akurat nie oglądam bo denerwuje mnie jako człowiek, ale za każdym razem jak włączę TV zawsze leci kilka programów których jedynym tematem jest jazda po PISie

Gość gość
zgadzam się z Tobą. Zaślepiła go ta nienawiść. Żadne racjonalne argumenty do niego nie docierają. Bezstronny i obiektywny to też on nigdy nie był. Dlatego wywalili go z TVP. Ale co się dziwić jak PO mu zapewniło gwiazdroskie zarobki na poziomie 20 mln zl rocznie, to wiadomo że ich będzie bronił a nie prawdy i obiektywności dziennikarskiej... :(

Gość gość
oj ma 0bsesję i jest chory psychicznie co pokazał swoim "przemówieniem" podczas jednej z demonstracji kodu

Gość gość
Obsesje to ma ten co ogląda jego programy skoro ich nie lubi:D Ja za Lisem nigdy nie przepadałem i uważam że jego popularność jest jakoś sztucznie napompowana dlatego nie oglądam to najprostsze co można zrobić a nie przeżywać Lisowe marudzenie.

Gość gość
Idiotki - jaka akcja, taka reakcja. Nie ma racjonalnej dyskusji z rezimm. NIE MA! I ne, kury, nie ma "innych tematow" kiedy PiS powoli i skutecznie "wygasza" demokracje. O tym trzeba krzycze, plakac, demonstrowac i zajmowac sie tym OBSESYJNIE, dokladie tak jak postepuje wrog. jakie nie bylyby poprzednie rzady (innych opcji niz katoprawica typu AWS) to bya to jednak jakas "srednia europejska" ze swoimi wzlotami i upadkami, ale to, co jest teraz nijak nie da sie porownac z jakakolwiek "srednia", nawet nie z Orbanem, ktory ma jednak troche wiecej rozumu. TROCHE.

Gość gość
11:15 sam.sama jestes idiotka/idiotą. Spadaj stąd żydku sługusie .... mi tam nie widzi się żeby Polska jakos odstawała od innych, durniu.

Gość gość
Spoko, to jak "tobie sie nie widzi" to super, to znaczy na pewno, ze tak jest. Uwierz mi, ze chetnie spadalabym do Izraela i zaimportowala stamtad troche mozgow, bo niestety ich lokalnie brak, o czym swiadczy wiekszosc wpisow mopsiar od "pincet zlotych". Wbrew pozorom, mega mozgiem jest Kaczor, ktory dobrze zna polski charakter narodowy, chciwy, wredny, zawistny i dobrze wiedzial jak grac takimi jak wy. Recepta okazala sie prostsza niz budowa cepa: dac chwilowo kase do lapy i zatkac japy.