Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Leytonstone

Polecane posty

Gość gość

Leytonstone , Leyton itd w 3 strefie w Londynie sa takie drogie? Np pokoje sa po 600-750 funtow, 1 bedroom 1000-1300, 3 bedroom nawet 2000 juz...

Gość gość
Bo blisko Olympic Park, Westfield, Stratford pobliskie okolice się rozwijają to i landlord może sobie pozwolić tyle brać za pokój. Na początku mieszkalam na Leytonstone i 1bed flat z ogrodem był za 800f przez agencję. Teraz pewnie z 1.5k plus rachunki. Ceny domów też szybuja w górę. Ceny są takie, że np w mojej okolicy praktycznie wszystkich obcokrajowców wywiało i teraz jestem otoczona brodatymi angielskimi hipsterami.

Gość gość
Dlatego durniu bo anglia dla anglikow. Nie stac cie bueheheheeeeeeeeeeeee:D pokoj 1bed 1000f :D w polsce wszystko jest tansze obesrancu , za taka kwote wynajme w PL super dom

Gość gość
Taaa za funty się nie wynajmuje w pl, nikt ci nie zapłaci w funtach. Rozumiem, ze w pl za 5 tyś złotych wynajmniesz dom tak? To ile musisz zarabiać żeby sobie pozwolić na to?

Gość gość
Wynajem jest tanszy w PL ale co z tego jak g****o zarabiasz , moze 2 tys zlotych :D

Gość gość
2tys to maja takie niedojdy jak ty :D prowadze firme i mam 9tys na reke a ty gnij na pokoiku ciulu :D

Gość gość
Ta, a w Londynie kazdy ma 5000 funtow miesiecznie :D

Gość gość
W 2011 roku mieliśmy na High Road Leytonstone 1 bedroom z ogrodem, fajne, spore , na miejscu poczta, sklepy.p, przystanek ... Czysz wymówił 800 funtow plus opłaty, dzis jest to 1300 plus rachunki. Pensje az tak do góry nie poszly ...