Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rzucil mnie dla kariery

Polecane posty

Gość gość

Z moim chłopakiem byliśmy ze sobą 3 lata, z czego prawie 2 mieszkaliśmy razem. Nie mogliśmy znaleźć pracy (mamy po 22 lata) więc on poszedł do wojska a mi doradzil iść na studia zaoczne, jednocześnie będąc na stażu. Musieliśmy przestać mieszkać razem. Zerwał ze mną po 2 miesiącach nie widywania się (zbyt duża odległość i obowiązki nie pozwalały nam się widywac). Powiedział, że nie ma w tym mojej winy, że on teraz chce się skupić na karierze w wojsku i nie może zaprzatac sobie głowy związkami. Ze chce po służbie wojskowej skończyć studia i na tych 6 lat daruje sobie związki. Nie wiem co mam o tym myśleć? Całe moje życie się zawalilo. Jest tak wiele rzeczy które robiłam dla niego... Nawet tak małe jak chodzenie na silownie tylko po to żeby dobrze wyglądać dla niego. Teraz nie chce mi się nic. Straciłam motywację do robienia czegokolwiek... A tak poza tym on chciał żebyśmy zostali przyjaciółmi, wiele razem przeszliśmy i ciężko byłoby calkowicie zerwać kontakt. Powiedzcie, co o tym wszystkim sądzicie, potrzebuje zobaczyć czyjs punkt widzenia na to...

Gość gość
A. Jakis kolega go bzyknął i odnalazł w sobie geja. B. Koledzy mu nagadali, ze i tak go zdradzisz zatem wolał Cie olać jako pierwszy C. Nigdy Cie nie kochał, a odległość mu to tylko uświadomiła. D. Rzeczywiście po prostu chce sie skupić na sobie.

Gość gość
B i D są najbardziej prawdopodobne moim zdaniem. Nie sądzę żeby mnie nigdy nie kochał, w naszym związku to raczej ja byłam tą opanowaną, racjonalną połową a on tą 'oszalalą z miłości' i kochajacą do bólu. Wiele razy doświadczyłam jego miłości. Mam wrażenie że miłość oslabla przez rozlake i stąd te jego dziwne pomysły...

Gość maczu piczu
Jest mlody i chce sobie jeszcze poskakac, poznac inne kobiety, pobawic sie. W tym wieku nie planuje sie calego zycia z pierwsza swoja miloscia. Trzeba miec w zyciu jakies porownania zeby sie dowiedziec czego sie tak naprawde chce. Wypalilo sie po prostu. A ty naucz sie robic rzeczy dla siebie a nie dla innych. Bo to ty dla siebie powinnas byc najwazniejsza.