Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyznajcie sie kobity,ile z was wyszlo za mąż z milosci?

Polecane posty

Gość gość

mnóstw z was wyszlo za mąż bo zegar biologiczny tykal i przyznajcie sie czy na pewno jestescie c osobami ze swoich marzen czy tylko z tym co sie nawinelo.

Gość gość
chyba nikt bo nikt nie odpisał

Gość gość
Co za głupie pytanie. A po co wychodzić za mąż, jak nie z miłości?!

Gość gość
ja ani z milosci an dlatego, ze zegar mi tykał. Z rozsadku wyszlam za maz, co jak sie pozniej okazalo, bylo bardzo rozsadnym posunieciem. Maz byl nawet dobra partia, rokujaca na przyszlosc. Przystojny, dobrze wyksztalcony , z zawodem przyszlosci, z dobrej chociaz biednej rodziny. Okazal sie fajnym mezem i super ojcem/Nadal nie wiem czy go kocham, traktuj***ardziej jak przyjaciela. Brak mi czesto tzw "motylkow w brzuchu" i namietnosci , ale coz/Nie mozna miec wszytskiego

Gość gość
Ja. 10 lat po ślubie i nadal go kocham. On mnie też. To nie była ta pierwsza szalona miłość. Od momentu kiedy go poznałam wiedziałam, ze to będzie mój mąż. Tak po prostu.

Gość Elena1453
Ja z miłości i on też :) Czekałam na tego jedynego i opłacało się. Nie śpieszyłam się i nie wiązałam się z facetami aby zagłuszyć samotność, jak to większość niestety robi. A teraz jestem przeszczęśliwa :) Oboje z partnerem wierzymy w telegonie i obserwując ludzi widzę, że bez całkowitego oddania nie da się stworzyć związku w miłości. Szkoda że te wartości są we współczesnym świecie tak ośmieszane. Może właśnie dlatego tak wielu ludzi jest nieszczęśliwych i jest tyle cierpienia na Ziemi.

Gość gość
Ja. Bardzo kocham mojego meza i on mnie tez. Od razu wiedzielismy, ze bedziemy razem isc przez zycie.

Gość gość
Ja też. To była dobra decyzja :-)

Gość gość
No gdzieś tak z 35% może :P Reszta -miłość do hajsu :):) pana młodego lub teściów ... I wtedy prymityw niechluj czy stary dziad nagle jest 'miłosny":D .Dalej kompletna niezaradność i chęć wiszenia na doopie męża. Dalej zegar biologiczny -już pisałyście .Dalej- wpadka :) . Też klasyka .Reszta -chęć wyrwania sie z domu rodzinnego , z kimś łatwiej . Naciski rodziny i hejt na "stare panny" .Rzadsze przypadki - to np kryptolesbijki "no trzeba sie hajtać bo ludzie na języki biorą" .

Gość gość
Ja zakochalam sie w moim mezu do szalenstwa, niestety po paru latach milosc wygasla. Jak bralam z nim slub to juz go nie kochalam no ale zegar tykal ;) a chcialam miec dzieci. A teraz? Nie ma motylkow w brzuchu ale jest ok, nie narzekam. Jestesmy przyjaciolmi.

Gość gość
Ja zdecydowanie wyszłam za maz z miłości w wieku 18(!) lat,po dwóch latach bycia razem. Nie,nie dla pieniędzy,nie byłam w ciąży :) Po prostu kochaliśmy sie tak bardzo,ze zależało nam na tym,by był to związek formalny. I tak przeżyliśmy razem 18 lat w małzeństwie do dnia dzisiejszego :) A ja kocham nadal tak,jak wtedy,gdy przysięgałam mu miłośc po kres... Każdemu życzę takiej miłości!

Gość gość
"Od momentu kiedy go poznałam wiedziałam, ze to będzie mój mąż. Tak po prostu. " xxx Haha... miałam dokładnie to samo :D Jesteśmy razem 9 lat, z czego 3 jesteśmy małżeństwem a niedawno urodził nam się mały bączek :)

Gość gość
JA :) Przeżyłam przez to wiele chorych akcji ze strony jego matki ale jesteśmy razem już 12 lat i mamy cudowną córkę :)

Gość gość
Przyznaję się, chociaż jestem kobietą, nie "kobitą" (i nie wiem co ma tu pseudo-gwara do rzeczy). Nie wyszłam za mąż z rozsądku (pewnie w tym wieku, z perspektywy czasu i zdobytym doświadczeniem, nie wychodziłabym za niego w takiej sytuacji w jakiej byliśmy), nie z powodu zegara biologicznego (fakt, chcieliśmy mieć dzieci ale byliśmy bardzo młodzi i kupa czasu przed nami), nie dlatego że ten się nawinął i "nawet o jednym oku, byle w tym roku"- znowu, mieliśmy kupę czasu na szukanie partnera. Ale... pomimo wszystkich jego i moich wad, mnóstwa awantur i przykrych momentów, nie chciałam być nigdy w innym miejscu, w innym czasie i z innym człowiekiem. Jesteśmy razem i cieszę się z tego. On ma swoje za uszami, ale ja- nie mniej. Też było tak że wiedziałam że będziemy razem. Na pierwszych randkach już robiliśmy plany na przyszłość, w tym dzieci- myślę że zdecydowana większość facetów w wieku w jakim on wówczas był, przy takich tematach zwiewałaby w podskokach.

Gość gość
Ja wyszłam za mąż z miłości. Jesteśmy razem już 21 lat i wciąż bardzo się kochamy

Gość gość
Ja. I nadal kocham bardzo.

Gość gość
Wyszlam za maz z rozsadku i to byla najlepsza decyzja w moim zyciu . W moim otoczeniu malo ktora para malzenstwo z milosci przetrwalo , same rozwody a my nadal razem Mam bardzo dobrego meza ktory jest swietnym ojcem a milosc to na komedii romantycznej . Raz sie zakochalam i dobrze na tym nie wyszlam

Gość gość
Ja tez wyszłam za mąż z miłości, ale w pewnym sensie tez i z rozsądku. Po prostu zupełnym przypadkiem zakochałam się w najfajniejszym facecie, jakiego w życiu spotkałam. Zawsze uważałam, że ma wspaniały charakter, nawet do mojego wcześniejszego chłopaka mówiłam, że dziewczyna która wyjdzie za mąż za X będzie miała świetnie w życiu. Teraz jestem tą dziewczyną, mamy dwoje dzieci i bardzo nam dobrze razem. Kocham go i na samą myśl, że ktoś inny mógłby być moim mężem czy ojcem moich dzieci, przechodzi mnie dreszcz grozy ;-)

Gość gość
wychodzę za maż dlatego że bardzo chce mieć dziecko, ale nie chcę stracić kontaktu z rodziną. Gdybym zaszła w ciąże bez ślubu nikt by mnie nie przyjął a rodzina to dla mnie priorytet. Jak urodzi się dziecko będę kochać tylko maleństwo, a męża po prostu tolerować, traktować jak domownika, współlokatora.

Gość gość
dlaczego od razu "kobity"? a faceci? nawet nie wiecie, ilu z nich żeni się nie dlatego, bo chcą być do konca życia ze swoją oblubienicą i nosić ją na rękach, ale dlatego...że chcą mniec potomka. proponuję , aby Panowie się też wpisywali

Gość gość
gość 2016.04.12 mnóstw z was wyszlo za mąż bo zegar biologiczny tykal i przyznajcie sie czy na pewno jestescie c osobami ze swoich marzen czy tylko z tym co sie nawinelo. x aha, i jeszcze jedno - napisałas to w taki sposób, że nie licz na duży odzew. bo zrobiłas z nich gorzkie desperatki. a "przyznać" to się można do kradzieży...

Gość gość
gość dziś * chcą mieć potomka