Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfdfsfdsfds

Wkładki ortopedyczne do butów

Polecane posty

Gość dsfdfsfdsfds

Niedawno zauważyłam, że "skrzywiłam" buty (chodzi o wszelkiego rodzaju botki). Chodzi o to, że buty zginają się do wewnątrz. Czy w tego typu butach (tzn. na obcasie) noszenie wkładek pomoże?

Gość gość
Moje wkładki ortopedyczne kupiłam w sklepie ze sprzętem medycznym, którego ofertę znajdziesz pod adresem www.sklepmedyczny24 eu Oferta obejmuje różne modele więc bez problemu dopasujesz odpowiednią do swoich potrzeb! Ceny mają konkurencyjne a zamówienia są bardzo szybko realizowane.

Gość aSunsino
Ogólnie jeśli chodzi o wkładki ortopedyczne korygujące to już nie ma z tym problemu masz spory wybór - https://zdrowenogi24.pl/41-wkladki-ortopedyczne-korygujace Pamiętaj jednak, żeby przyłożyć się do zakupu, ustalić jaki problem nam dolega i odpowiednio wybrać do tego wkładkę. Na pewno im szybciej zadziałamy tym lepiej dla nas o czym nie muszę przypominać.

Gość gość
Ja przy dłuższych wycieczkach muszę mieć jakieś dodatkowe wkładki w butach i pasują mi bardzo Meindla ze strony www.sportmix.pl/marka_meindl/akcesoria-do-butow/wkladki-do-butow/. To jest dokładnie model active pro – świetna wygoda, noga oddycha, nie mam odcisków, bardzo sobie chwalę.

Gość gość
Duży wybór porządnych wkładek do butów (marka Meindl, niemiecka) ma sklep Sportmix (tutaj można je przejrzeć -sportmix.pl/marka_meindl/akcesoria-do-butow/wkladki-do-butow/) .dużym plusem u nich jest rozmiarówka ja akurat mam rozmiar buta 45 i nie było problemów żeby dobrać format.

Gość egos

Dobrze sprawdzają się wkładki od FootMate. Są wysokiej jakości no i wybór mają tam bardzo dobry, mają różnego typu wkładki, w tym ortopedyczne właśnie. Ich ceny też wam się spodobają.