Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ekspedientki, ogarnijcie się!

Polecane posty

Gość tu jedna taka ekspedientka
Jestem sprzedawcą i wiecie co mnie najbardziej wkurza u Was klientów???? Brak szacunku dla mojej pracy. Zawsze z uśmiechem witam każdego klienta i staram się obsłużyć go w najwyższych standardach ale te wszechobecne telefony i temu podobne urządzenia wiecznie przyklejone do ucha..... to jest totalny brak kultury! Gdy w międzysłowiu mogę wtrącić " czy mogę coś jeszcze podać" słyszę najczęściej- "...poczekaj .... co pani mówiła...." Ręce mi wtedy opadają a Wy się czepiacie takich drobiazgów jak grosik.... Nie wspominam o "dziękuję i do widzenia" bo to już wyższa szkoła jazdy. Pozdrawiam wszystkich! :)

Gość gość
ja PIERTOLE ale masz problem no tampon w doopie :-o

Gość gość
Klient nasz Pan, szkoda tylko, że co drugi to cham. Ekspedientka

Gość gość
Chcą być po prostu miłe. Mi to nie przeszkadza,wole jak zdrabinają niż plują jadem i "dzień dobry" im ciężko odpowiedzieć.

Gość gość
12.31 Nie wiem,czy chcą...Po prostu muszą,a najczęściej niejednemu chamowi,odpowiedziałyby słodko -s******lusiaj do domusiu chamusiu !!!!! Nie jestem sprzedawcą,ale kontakt z klientami mam.To,jak oni się czasem zachowują jest po prostu żenujące! Chamstwo,prostactwo,a przy tym uważanie siebie za ósmy cud świata...

Gość gość
Niektórzy po prostu nie rozumieją języka polskiego dlatego dla nich taki grosik czy końcówka to niezrozumiała irytująca trudna języka polska:) Nie miejcie do nich pretensji, do nich trzeba mówić prosto, jest napisane grosz na monecie to mówmy grosz bo nie zrozumieją, zdenerwują się i zamiast zająć się obowiązkami będą przezywać to na kafeterii cały dzień :P

Gość gość
gość dziś Niektórzy po prostu nie rozumieją języka polskiego dlatego dla nich taki grosik czy końcówka to niezrozumiała irytująca trudna języka polskausmiech.gif Nie miejcie do nich pretensji, do nich trzeba mówić prosto, jest napisane grosz na monecie to mówmy grosz bo nie zrozumieją, zdenerwują się i zamiast zająć się obowiązkami będą przezywać to na kafeterii cały dzień jezyk.gif XXX :):) takie wpisy przywracaja mi wiarę w ludzi myślących rozsądnie i zdystansowanych do świata!

Gość gość
Autorko, mam nadzieję, że się nie pocięłaś z z tego powodu? :P A normalnym życzę miłego dnia :D

Gość gość
kasjerki zawsze będa głupsze niż reszta spoleczeństwa i lepiej sie z tym pogódźcie. Czasami nawet sklecenie prostego zdania sprawia wam trudność. Nigdy nie spotkałam rozgarniętej kasjerki. Wszystkie mają ryj mopsiary, odrost na łbie, gruba doopa, często bez zębow lub z czarnymi ich resztkami. I ten cielęcy, tępy wzrok...

Gość gość
Pięknie się opisałaś :P

Gość gość
13.27 widzę Cię jak żywą. " klient nasz pan szkoda tylko, że co drugi to cham" Cała prawda w jednym zdaniu.

Gość gość
Autorko, a tak naprawdę to jaki jest twój problem? Bo nie wierzę, że osoba, która ma pełną harmonię w życiu czepia się takich rzeczy. Tylko osoby znerwicowane, przemęczone, niezadowolone itp zwracają uwagę na takie dyrdymały. Weszłam tu, bo myślałam, że piszesz o jakichś karygodnych zachowaniach. Jeśli "grosik" doprowadza się do szału, to poszukaj pomocy u specjalisty. Bo my Ci tutaj nie pomożemy.