Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do tych normalnych osob

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego siedzicie na kafe?Wiekszosc tu to frustratki albo aspoleczne istoty.Bagno i szambo .Poziom kultury i intelektu ponizej zera.Dlaczego wiec tu siedzicie i dlaczego piszecie?

Gość gość
Bo mam nadmiar wolnego czasu w pracy :P Po prostu jak już wszystko ogarnę w moim sklepie to mniej więcej od godz. 14 do 17 siedzę i nie mam nic do roboty poza obsługą klientek. A, że to nie jest warzywniak tylko butik odzieżowy no to ruch raczej spokojniejszy ;)

Gość gość
jak ja czasem poczytam kafe to sie zastanawiam co ja tu robie .O rany jak dobrze ,ze nikt nie wie ,ze tu siedze ale bym miala siare

Gość gość
a bo ja wiem :-) , ale wiem jedno jest coraz gorzej jakieś życzenia matce dzieci żeby je zabiła i posypała wapnem :-o Te tematy ostatnio przechodzą już wszelkie granice i należy chyba to gdzieś zgłosić przecież dzieci też mogą to czytać :-o

Gość gość
Siedze poniewaz ... Ups sama nie wiem dlaczego. Musze stad uciekac bo durnieje.

Gość gość
Jestem na emeryturze, mam teraz problem z biodrem, wiec siedzę w internecie, pisze maile i przerzucam różne strony , w tym kafeterię, jako egzotykę ( część problemów i sposób myślenia).

Gość gość
15.04 A pani to juz wogole inne pokolenie ,wyobrazam sobie w jakim szoku Pani musi byc :)

Gość gość
14.59 hahaha ja wlasnie mam taka sama odpowiedz.No,bo przeciez nie da sie tego logicznie wytlumaczyc.

Gość gość
Wlasnie dlatego, ze jestem normalna :-) Zagladam tu zeby sie "zchamic" (nie wiem czy poprawnie napisalam :-) ) A poza tym czasami zdazaja sie jakies normalne tematy. Pamietam moj pierwszy temat na kafe (w sumie zalozylam kilka) i po tym jak odezwala sie banda hejterow zwatpilam w siebie na dluuugo, to bylo moje pierwsze zetkniecie z hejtem i bylam w ciezkim szoku, a temat byl o dziecku tylko na ogolnym dodalam z zapomnienia. Teraz juz jestem silniejsza dzieki wlasnie temu doswiadczeniu, tak wiec dziekuje Wam hejetrzy-teraz obraza splywa po mnie jak po kaczce :-) Ale sie rozpisalam :-)

Gość gość
no hejt ja też byłam w szoku za pierwszym razem a dziś ło matko :-)

Gość gość
Bo siedzę w domu na macierzyńskim i mam za dużo czasu na internet. Na tym forum spotykam się z takimi postawami ludzkimi, z jakimi nie mam szans spotkać się w realu. Nie znam po prostu takich patoli i staram się ich poznać i zrozumieć. Wiele wypowiedzi tutaj to dla mnie science fiction i czasami jest to niemal fascynujące.

Gość gość
Żeby się pośmiać gdy mi smutno

A ja mam telefon z internetem i jak już mam dość oglądania gołych bab, to sobie tu właże, żeby łacha stargać z niektórych.

Gość gość
Bo a) kiedyś pisalam na innym dziale i zostal mi zwyczaj b) tu jest najśmieszniejszej, fajny kontrast: bycie matka, odpowiedzialnosc, dojrzalosc, troska.... I wyzwiska od szmat i reszta gowien :D Ale mam fazy, czasem częściej czytam (jak mam full czasu) czasem rzadziej

Gość gość
Jak chce się pośmiać pustym śmiechem to tylko kafeteria wchodzi w grę :-)