Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wsobiel

prezent dla żony

Polecane posty

Szukam jakiś prezent dla żony zbliża się rocznica ślubu ale nie mam weny co a nie chce jej się pytać bo skapnie się

Gość gość
Przecież Masz taki wybór np.biżuterii ...Ty znasz ją najlepiej . Tylko nie wyjedź z jakimś sprzętem Agd bo padnie z zachwytu ... Do prezentu obowiązkowo kwiaty i to nie takie gotowce -szmatławce z marketu tylko z kwiaciarni i broń boże w doniczce .

Gość kasika84
Akurat nie zgodziłabym się z Tobą. Ja np nie lubię takich badyli które i tak za parę dni pójdą w kosz. Z biżuterią hmm wiadomo każda kobieta lubi błyskotki :), ale np sprzęt AGD też byłby spoko jeśli to byłoby coś co Twoja kobieta potrzebuje, miłe zaskoczenie jest wtedy. Ciężko jest doradzić bo każda kobieta jest inna (wyjątkowa). Mąż mi ostatnio kupił lokówkę i byłam bardzo zadowolona, bo akurat kupił porządną.

Gość gość
kup coś praktycznego najlepiej AGD

Gość Darecki33
Wszystko zależy od zainteresowań Twojej żony. Moja żona jest na ostatnim roku prawa, i jako że wiem jak ciężko dostać odpowiednie książki prawnicze w bibliotekach, postanowiłem kupić jej wszystkie których potrzebuje w sieci. Ważne żeby były to najnowsze wydania, bo prawo się szybko zmienia i później takie książki są nieaktualne. Wszystko zamówiłem na http://profinfo.zohosites.com/

Gość wsobiel
moja zona nie lubi kwiatów bo uważa ze usychają i lądują w koszu biżuterie już ma chciałem jej kupić cos fajnego co by było praktyczne przeglądam za sprzętem telefon tablet lub laptop dużo pracuje bo jest księgowa i zabiera prace do domu oglądam właśnie na sferis.pl tylko jest tak duży wybór ze się gubię a ja patrzę męskim okiem może panie mi pomogą?

Gość gość
Możesz spróbować popatrzeć na http://kokietkowo.pl albo czymś takim. Sporo tam inspiracji. Ja już niejeden prezent wybrałem :)

Gość gość
Do wszystkich ludzi dobrej woli!! Bardzo prosimy o pomoc! Zainteresujcie się naszą historią i przyłączcie się do nas w naszej grupie i naszym funpagu. Nasz synek jest chory i próbujemy dotrzeć do jak największej liczby osób, aby zebrać pieniążki na jego leczenie i rehabilitację. Wpłać proszę chociaż złotówkę na jego leczenie, liczy się dla nas każdy grosz. Wszystkie informacje na naszym funpagu: facebook.com/malywojownik/ Każdy może wpłacić symboliczną złotówkę również na koncie na zrzutka.pl/leczenie-mikolaja-dawidczyka

Gość gość
Nic praktycznego żadnej patelni żelazka robota kuchennego itd owszem może i praktyczny prezent ale jakie to niefajne na urodziny dostać mikser nawet wypasiony i taki łał -ale to ciągle mikser. Może coś po prostu fajnego np dwa kubeczki na jednym jest napis Kocham Ciebie a na drugim Ja Ciebie też- czy to nie milutkie, albo poduszkę Dla kochanej Żony,albo koszulkę z napisem Tak Kochanie Jak zwykle masz rację i do tego konserwę 100 % Kobiety i na pewno szczerze się ucieszy. To wszystko znajdziesz na http://sklepzupominkami.com.pl/

Gość gość
też polecam sprzety typu lokówki, suszarki bo serio teraz na rynku są ekstra te sprzety. Ja kupiłam na electro.pl ostatnio suszarkę z jonizacją i bardzo jestem z niej zadowolona

Gość gość
2,5 kg kartofli i obieraczka

Gość gaajowy
kup jej nowego mopa i będzie zadowolona. A przynajmniej prezent będzie długo pamiętać

Gość czormy79
wsiobel to pochwal się nam co wkońcu kupileś żonie :) ja za jakiś czas też coś będę musial kupić :) narazie jestem skierowany ku lokówce co Kaśka podesłała babylissa c1100 ze sferisu bo tam mają dobrą cenę na nią.

Haha wsobiel chyba nie uszedłby z życiem gdyby dał żonie worek ziemniaków ;) No chyba, że w nim ukryty byłby jakiś inny drobiazg? ;) Twoja żona lubi i nosi błyskotki? Jeśli tak to może postaw na biżuterię? Skoro to rocznica, to niech żona ma pamiątkę :) Ja w najbliższy weekend wybieram się na komunię i kupiłam chrześnicy prezent na Me'Amoore. Podsyłam link, może pomoże :) http://www.meamoore.com/

Gość gość
kup jej piękną torebkę z górnej półki :) poszperaj trochę w necie i zobaczysz, o co mi chodzi. Ostatnio dostałam taką torbę na urodziny i byłam w niebo wzięta <3 PS droga torba to oczywiście 300 euro i więcej

Ja zamówiłem żonie przepiękną bransoletkę, która wykonała firma http://janinaart.pl/. Zamówienie było indywidualne, przygotowali ****ardzo ekspresowo oraz przepięknie. Mogę z całego serca polecić tą firmę!

Gość gość
gang bang

Gość gość
panizabek, śliczne są te rzeczy na www.meamoore.com Właśnie sobie zamówiłam kolczyki, nie mogę się już doczekać :D

Gość gość
Mnie mąż spytał i powiedziałam o seksie w trójkącie. Był to najwspanialszy prezent. Mąż szukał a ja tylko miałam z akceptować. Wybrałam dużo młodszego i z dużym przyrodzeniem. Pomijam szczegóły ale i mężowi się to podobało. W efekcie i nasz seks między nami się polepszył.

Gość gość
jak nie masz konkretnego pomysłu to może po prostu zabierz żonę na romantyczną kolację do restauracji, spodoba jej się na pewno, w Salto na Wilczej (Warszawa) jest bardzo fajnie i klimatycznie na przykład

ja ucieszyłam się bardzo gdy dostałam pakiet day spa :D dużo takich ofert do spa jest na grouponie w dobrych cenach. polecam :)

Gość gość_15
to może nie jakiś typowy kobiecy prezent, ale coś innego, np. gadżety do telefonu? Ja bym się bardzo ucieszyła, jakby mi mąż kupił nowy porządny pokrowiec na telefon ;) Tu widziałam fajne http://4kom.pl/Akcesoria-GSM-Lodz-cabout-pol-25.html . Może własnie coś takiego?

Gość gość
Mój maż często daje mi prezenty ale ostatnio jechaiśmy do teściów po dziecko i już od bardzo dawna nigdzie nie wychodziliśmy. Pod pretekstem napicia się kawki zajechalismy do restauracji dzikie wino w łasku koło wiewiórczyna. Mąż poszedł do niby to toalety a na stół wjechał szampan i bukiet róż a z za moich pleców wyłonil się mąż z pudełeczkiem z pierscionkiem. Zapomniałam że to był dzień naszej rocznicy ślubu.

Gość ksiadznestor
kup żonie super depilator laserowy będzie miała spokój na kilka dobrych tygodni z depilacją, ja jak mojej kupiłem to piszczała z radości xD a przy użytkowaniu krzyczała, ale ogólnie zadowolona hehe, kupowałem na avans.pl, prezent spoko bo chwali się koleżanką.

Gość gość
cieply stolec na klate :D