Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyszedł na cała noc i nie wrócił czy zaufac?

Polecane posty

Gość gość

Witam, w sobotę mój mąż wyszedł, znaczy się dosłownie wyszedł na kawalerski u kolegi. wracalismy z rodzinnej imprezy z malymi dziecmi w aucie a on w miejscowosci w której byla impreza katygorycznie powiedzial ze mam go zostawic bo on idzie na impreze. krotka kłótnia ale oczywiscie poszedl, nie wpomne juz o placzacych dzieciach w aucie bo tatus z nimi nie chce wrocic do domu. No nic. powiedzialam ze po niego nie przyjade bo od miejsca zamieszkania mamy tam prawie 40km. mial dzwonic do siostry.przy wyjsciu powiedzial ze posiedzi ze 2 godz i ograniczy picie. jednak telefon trozległ sie dopiero po 5 godz o 1 w nocy oczywiscie do mnie ale nie odebrałam. do domu nie wrocil wogole. wrocil do rodzinnego domu dopiero o 9 rano! i tez nie z siostra, pol dnia telefonow nawet nie odbieral. po poludniu oczywiscie musialam po niego jechac. ale oczywiscie zadnego wyjasnienia gdzie i z kim byl przez cala noc. co mam myslec ? zrzera mnie to strasznie od srodka a po nim to spływa bo jemu jak on twierdzi należa sie wyjscia. dodam ze nigdy tak nie znikała na noc.

Gość gość
musi wejsc na cala noc i lezec na lyzeczki, tylko takim ufamy :D

Gość gość
mysle, że to zwykły debil; ale takiego sobie wzięłaś męża, dałaś sobie z takim zrobić dzieci więc co mamy teraz poradzić na to? twoje zycie. Ja bym nie akceptowała tego typu wyjść, bym zakończyła związek i tyle, niech dorośnie. Mnie ogólnie smieszy to calonocne imprezowanie i wieczory kawalerskie, szczegolnie u facetów zonatych, nigdy bym sie na takie cos nie zgodzila, a jakby sobie wyszedl to bylby rozwod, proste, skoro koledzy ważniejsi, nie dorosl do malzenstwa i dzieci wiec niech sie bawi, ja biore swoje zabawki i do sądu sie rozwodzę, koniec kropka

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy Cie zdradził czy nie, napisz do mojej wrózki Sofii.Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
ja mojemu tak ufam ze dostałby op*****l i tyle,kawalerskie może trwac cala noc ale mój i tak by nie poszedł hehe bo on ma w d***e głupkowatych kumpli to zdrajca samczego rodu jest hehe