Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maleństwo nie podnosi główki

Polecane posty

Gość gość

Witam, moj maluszek ma dwa miesiące i jak kładę go na brzuszku to nie podnosi główki nawet na sekundę, czuje ze napina mięśnie szyjii ale cieżko mu podnieść

Gość gość
Moja też bardzo długo nie podnosił główki. I wszystko robi wolniej. Ma 8 mc siedzi stabilnie ale sama nie siada za to podnosi się na nóżki

Gość gość
Nic nie robi wolniej, mój dopireo w wieku 9 miesięcy zaczął raczkować i stawać na nogi. Córka za to szalała już od 6 m-ca. Nie ma reguły,a 2 miesięczne dziecko ma prawo jeszcze nie podnosić główki,spokojnie. Nie czytajcie kretynek internetowych,których dzieci już w wieku 6 miesięcy zaczynają mówić,a jak mają 2 lata,to recytują poematy greckie...;/

Gość gość
Moja też nie raczkuje ta 8 mc ale chyba nie będzie bo bardzo nie lubi na brzuszku leżeć

Gość gość
urodziłas głupie dziecko, proste :classic_cool:

Gość gość
Sama jesteś głupia ty pusta i tępa flądro...poy****a peezda....;/ Zajmij się swoim brakiem mózgu i brzydkim ryjem...

Gość gość
Wiedziałam, ze się spompujesz:D

Gość gość
Autorko mój synek do 4miesiaca wył leząc na brzuchu i główki w ogolę nie podnosił.Koleżanki mówiły ciągle że złe, powinnam go na sile kłaść na brzuchu ale ja olałam i odpuściłam.W 4 miesiącu sam przekręcił się na brzuch i uniósł głowę, teraz ma 13m i biega.Nie martw się twoja pociecha tez zacznie.

Gość Mama małej Kasi
Wszystko w swoim czasie.Dzieciątko 2 miesiące nie musi podnosić główki.Przestań czytać idiotek.Tutaj ich dzieci są "mundre" i mówią mając kilka miesięcy

Gość gość
Uff dziękuje wam bardzo !!