Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macierzyństwo to coś najpiękniejszego co mnie

Polecane posty

Gość gość

w życiu spotkało. Kiedyś może życie było szare bezsensu. Niedawno poczułam, zrozumiałam że jestem za.....szczesliwa, też tak macie?

Gość gość
no i to jest Twoje spełnienie a moje jest całkiem gdzie indziej

Gość gość
dzieki za recepte na odnalezienie szczescia. zrobie se dziecko i na pewno zycie wypieknieje :)

Gość gość
Autorko, ile lat ma twoje dziecko?

Gość gość
5 lat a drugie 9 mc

Gość gość
Pewnie z pół roku maks :D poczekaj jeszcze ze dwa lata autorko to zmienisz zdanie :)

Gość gość
Autorko, masz rację. Ja tak samo myślę. A dla złośliwych tylko powiem, że nadal mam skończone tzw. prestiżowe studia i pracę w zawodzi, swoje zainteresowania, zwiedzony kawałek świata. Ostatnie co można o mnie powiedzieć, to że jestem kurą domową bez ambicji i planu na życie. Gdybym nie miała dziecka, to wszystko nie miałoby sensu.

Gość gość
No i super. Mam podobne odczucia, Autorko, choć dziecko tylko jedno. Szczęście wypływające z macierzyństwa jest nieporównywalne do niczego innego, to po prostu trzeba przeżyć żeby zrozumieć...

Gość gość
Dokładnie. Niestety jest wiele zawistnych i zazdrosnych osób. Dzieci już można powiedzieć podrosly, my jeszcze jesteśmy młodzi i teraz możemy pozwolić sobie na podróże z nimi i realizowanie hobby. Tak, jestem kura domowa ale to stan przejściowy

Gość gośćania
tez mam taki mysli:) jestem mama niespełna rocznego dziecka

Gość gość
Hmm.. no mam dziecko ale spotkało mnie wiele cudowniejszych rzeczy. To chyba kwestia priorytetów, światopoglądu.

Gość gość
Moje dziecko za dwa tygodnie skonczy roczek. Niebylam przygotowana na macierzynstwo chociaz zaszlam w ciaze rok po slubie. Pozniej pokochalam ja calym sercem i niepomyslalam nawet na sekunde. Zbieram sie do powrotu do pracy i dowiedziala sie, ze... Z kierowniczego stanowiska zdegradowali mnie na nizszy poziom i z calego etatu na pol... Za to mam gdzie wracac. :-|

Gość gość
...niepomyslalam inaczej nawet na sekunde...

Gość gość
Uważam, że moje zycie zawsze było i jest cudowne, zawsze byłam wspaniala rodzina, mąz, sukcesy zawodowe, podróze, ale z dziecmi - choc nie przypuszczałam - jest jeszcze wspanialej . Mam to co mialam, a do tego wiele ponad! Gdybym nie miala dzieci, tez byłabym szczesliwa, ale omineloby mnie tyle radosci, o ktoych nie miałam pojecia!