Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przeciw Aborcji Stop Aborcji

Moje Pokolenie Powstrzyma Aborcję Ruszyła Akcja Zbierania Podpisów

Polecane posty

Gość gość
A moje pokolenie zacznie zbierać podpisy pod liberalizacja ustawy. Też wkrótce ruszy akcja.

Gość gość
Nie karmcie trola!

Gość gość
Stop Aborcji Przeciw Aborcji !!!

Gość gość
Pokolenie durnej gimbazy? :D Powodzenia. Nie macie pojęcia,o czym mowa i dlaczego jest wokół tej ustawy taki negatywny szum. Proponuję trochę dorosnąć. Jak czytam niektóre wypowiedzi,że gwałt to nie jest żaden powód do aborcji,to mnie krew zalewa. Tak samo w przypadku choroby dziecka. No i oczywiście zagrożenia życia lub zdrowia matki,bo dla mnie tu w ogóle nie powinno być dyskusji. Do aborcji nikt nie namawia- nie chcesz,urodź, to ogromne poświęcenie ,niejednokrotnie na całe życie. A ja mam już 2 dzieci i nie wyobrażam sobie urodzić chorego dziecka czy też z gwałtu tylko dlatego,że pedofile w kieckach tak chcą,a ciemnota im przyklaskuje. Nie znacie życia,ot co.

Gość gość
Żeby jeszcze to wasze pokolenie nie płakało jak będziecie umierać dla embrionu zostawiając starsze dzieci sierotami, jak będziecie rodzić ciapate dzieci z gwałtów. Żebyście jeszcze sami tych swoich durnych akcji nie przeklinali. Do nauki byście się wzięli, bo premiera od prezydenta nie odróżniacie przyje/bane gimby, a w ustawach chcecie mieszać.

Gość gość
No i co? Ma mnie ten katolski obrazek poruszyć? Jest on tak samo śmieszny jak ten cały profil "nie wstydze się jezusa" (pewnie jezus sie was wstydzi i to bardzo) i przeczytaj post Diany Piekarskiej, która pod tym idiotycznym obrazkiem dostała najwięcej lajków czego ty i tobie podobne głąby przeboleć nie mogą Ja się z nią w pełni zgadzam i ty za kilka lat się zgodzisz jak będziesz miała jakies pojęcie o życiu.

Gość gość
Pro LIfe i KK uzywaja, takze na lekcjach religii dla dzieci zdjecia zakrwawionego dziecka ( rowniez na ostatniej demonstracji), rzekomej ofiary aborcji. Tymczasem jest to noworodek po cesarskim cieciu, jeszcze nie obmyty przez polożną z krwi i śluzu, sprawdzcie sobie.

Gość gość
Przeciw Abocji Stop Aborcji !!!

Gość gość
czytalam wypowiedzi z linka na fejsie.ktos powiedzial ironicznie ze raki tez maja prawo do zycia i nie wolno ich ruszac.w przypadku gdy i matka i dziecko nie maja szans na przezycie, zycie matki nie ma zadnego znaczenia, natomiast broni sie zycia plodu w ciazy pozamacicznej ktory i tak przezyje pare tyg i koniec-nie urodzi sie ale zabije-tak jak rak.jak dla mnie to ideologia smierci, sklaniajaca sie w strone islamu.moze jeszcze powinno zmuszac kobiety w do oddawania narzadow do przeszczepu-dla mezczyzn.to tez w koncu "obrona zycia"

Gość gość
Też zerknęłam w ten link. Bełkot ekstremistów nie poraził mnie nową głupotą - w tej kwestii już rekordów nie pobiją - natomiast ucieszyło mnie niezależne myślenie komentujących i liczba tzw. lajków pod tekstami krytycznymi wobec tej stronki.

Gość gość
[ serce] 🌼 ❤️ 🌼

Gość gość
Ruszyła tez akcja zbierania podpisów aby ustawy nie ruszac. Juz podpisałam. Ostatnio podeszła do mnie kobieta z jakims stop aborcji to ja wyzwalam. A w trakcie demonstracji prolajfow wezwałam policje i musieli sie zwinąć, bo nie mieli pozwolenia. Ale sie wnerwili a ja z satysfakcja patrzałam jak zwijają te swoje klamliwe transparenty.

Gość gość
Stop !!!

Gość gość
Prolaify to fanatycy ,terrorysci.W USA na koncie mają wybuchy i morderstwa.

Gość gość
17:03 Zgadza sie. Stoja pod klinikami np Planned Parenthood. Zabili juz kilku lekarzy. Prolajferzy sa nawet gorsi do terrorystów.

Gość gość
O Boże... KOBIETY PRZECZYTAJCIE PROJEKT USTAWY i nie powtarzajcie głupot!!! W przypadku zagrożenia życia matki wg ustawy to matka ma zadecydować kogo ratować. Wokół tej ustawy powstał taki okropny, negatywny szum, który się nijak ma do jej treści. Proszę Was, miejscie swoje zdanie, za lub przeciw, ale przeczytajcie najpierw projekt, bo w tych kłamstawch wokół ustawy można by pływać.

Gość gość
Projekt ustawy jest na www.stopaborcji.pl poczytajcie najpierw.

Gość gość
gość dziś No, czytałam i jest w niej napisane o BEZPOŚREDNIM zagrożeniu życia, czy sam zarodek w jajowodzie jest bezpośrednim zagrożeniem? Nie. Poza tym, działania lecznicze to nie aborcja, bo gdyby tak było, to nie wykreśliliby tego punktu, do tego ustawa nie mówi nic o zdrowiu kobiety.

Gość gość
Macie tu słodkie fotki słodkich bobasków z Zespołem Pataua, takie dzieciątka będą się rodzić i umierać tylko po to, abyście wy mogli się uśmiechnąć, że to nie wasze dzieci :) https://www.google.pl/search?q=zesp%C3%B3%C5%82+pataua&biw=1366&bih=651&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwjC6Pb-kZvMAhWB_iwKHde7AaMQ_AUIBigB