Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciurata

Test ciazowy

Polecane posty

Gość maciurata

Sluchajcie wczoraj robilam test ciazowy po raz 3 i wyszedl negatywny bylo to o 11 rano natomiast o 23 spojrzalam na test i wygladal tak. Czy to ciaza czy po prostu pole kontrolne w ktorym jest kreska do zabarwienia ? BLAGAM ODPOWIADAJCIE

Gość Maciurata
Jedna kreska byla rozowa a druga calkowicie biala

Gość gość
Narobią jakiegoś dziadostwa... Instrukcji nie było?

Gość gość
Wiesz co mialam podobna sytuacje. Druga kreska byla jasniutka po kilku godzinach i nie bylam w ciazy, ale czytalam na forach ze kobiety tak mialy i byly. Pozostaje Ci jutro zrobic kolejny. jestes juz po terminie miesiaczki?

Gość gość
W tescie masz dwa okienka, jedno w ktorym wychodzi kreska i oznacza ze test został wykonany prawidłowo i jest oznaczony literka bodajże C i drugie okienko w ktorym albo pojawi sie kreska i oznacza ciąże lub brak ciąży i brak kreski- oznaczone literka T

Gość gość
Jakie to jest głupie. Jakby nie mogli zrobić testów ''zero jedynkowych''.

Gość gość
Niby po 10min nie powinno odczytywac sie testu bo moze kłamać

Gość gość
test odczytuje się po kilku minutach bo później jest nieużyteczny. Czytałam że czasami po czasie sie pojawia 2 kreska ot tak bez ciązy a czasami test się rozpływa, a czasami nic się z nim nie dzieje. W każdym razie powtórz kolejny za dwa dni

Gość Maciurata
Tylko ocieralismy sie z chlopakiem, a wlasciwie tylko dotykal penisem mojej lechtaczki jezdzil po niej, i ja mu wzajemnie. Nie wiem dlaczego ale wystraszylam sie ze jestem w ciazy.. ta druga kreske sprawdzalam o 23 wieczorem i byla druga ale cala biala jakby bylo po prostu zaznaczone miejsce kontrolne. Choc wiem ze test po paru godzinach jest niewazny juz. Miesiaczke mialam skapa a wydaje mi sie ze to przez tabletke po ktora zawiera hormony. Chlopak nie doszedl we mnie ani na zewnatrz.

Gość Maciurata
I jestem jeszcze dziewica..

Gość Nefretetetetete
ja przed wczoraj mialam rozowa kreseczke wczoraj zrobilam test tez cos bylo i dzisiaj z porannego moczu i nic, dlatego uwazam, ze u Ciebie to tez nie ciaza

Gość gość
Po tak dlugim czasie nie odczytuje sie juz wynikow poniewaz sa nie wiarygodne. Wynik testu wiarygodny jest po 5 min od wykonania testu wszystko jest napisane w instrukcji. :)