Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wypalenie w małżeństwie jak na na nowo rozplaić uczucie czy to wogóle mozliwe

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy 12 lat małżeństwem, znamy się 14, ostatnio coraz gorzej jest z naszymi relacjami. Wracamy z pracy, i każdy ma swój świat, próbuję zbliżyć się do męża ale on mnie odpycha, czuje że nie chce przebywać ze mną , rozmawiać, woli wyjść z domu. KOCHAM go , choć i to moje uczucie trochę przyblakło, ale ja nie czuje się kochana. Z seksem tez jest nie tak jak powinno, tylko z moje inicjatywy, i często mimo że jest zmeczony więc wychodzi raz w tyg. Kurczę po ostatnim razie się poryczałam . Kupiłam seksowna czarna koszulkę w której czułam się maga seksownie ale niestety na mojego męża ten widok nie podziała. I tak myślę że albo on kogoś ma albo ma jakieś problemy z potencją.

Gość gość
może jakiś wspólny wyjazd

Gość gość
jak przestał kochać, to na nowo pokocha, pewnie jest ta trzecia

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy on ma kochankę, dlaczego Cie odrzuca, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Napisze Ci gdzie tkwi przyczyna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
za nami dziewietnascie lat i mam podobnie. na moj widok juz mu nie dziala . zyjemy z soba obok siebie.

Gość gość
kiedy wy zrozumiecie, ze nie jest naturalnym dla czlowieka zycie 10,20 lat z jedna osoba? czlowiek potrzebuje wyzwan, nowosci, potrzebuje rozwoju a nie gnusnienia z tym samym czlowiekiem kilkadziesiat lat :O

Gość gość
21-24 p*****l sobie baranka. Stale trzeba podtrzymywać uczucie, dbać o siebie nawzajem a nie od czasu do czasu przypominać o sobie.

Gość gość
dziś a może wystarczy zawsze o siebie dbac i zabiegac? ale to dwie strony muszą chcieć

Gość gość
zeby dbac i zabiegac, potrzebna jest chec. a ta zanika po kilku/kilkunastu latach. dbanie i zabieganie pomimo niecheci czy obojetnosci jest sztuczne i bezcelowe

Gość gość
z miłością jest jak z próchnicą niszczącą zęby. obojętność to bakteria która niszczy ząb. jak dbasz o zęby codziennie to do próchnicy nigdy nie dojdzie.