Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowalolka

Panowie

Polecane posty

Gość anonimowalolka

Dlaczego panowie lubią kończyć w ustach/ na twarzy swojej partnerki?

Gość aron
Skąd wiesz jak panowie lubią kończyć.Ilu ich miałaś,że tak twierdzisz.

Gość gość
Na twarzy dlatego że nie wymyślono jeszcze lepszego kosmetyku W ustach przez roztargnienie. Później człowiek brzydzi się pocałować

Gość gość
Szkoda zmarnować taki nektarek z penisa cieknacy i odwrotnie jak nie wylizac ci/p/k/i ze slodkiego soczku :P

Gość gość
Ja nie lubię, chociaż może nie tyle nie lubię, co jest mi to obojętne, wolę kończyć w cipce.

Gość gość
Na twarzy nie lubię. Nie widzę w tym sensu. W ustach lubię, gdy mi będzie dane popłynąć głębiej. Uściśniecie, przytulenie Kochanej jest zbyt krótkie i jakoś "powierzchowne". Świadomość "jestem w Niej" upaja mnie jak orgazm, jak długi, wielogodzinny orgazm. Cały dzień, gdy patrzę na Nią, myślę o jej brzuszku i sobie w nim. Przechodząc obok Niej, zawsze musnę dłonią Jej brzuszek. Nie mówcie mi, że Ona mnie wydali! To, co się znalazło w brzuszku, ma zbyt cenny skład. Będzie powoli rozpuszczone i przepuszczone do krwioobiegu. Będzie rozsiane, wbudowane w komórki Jej ciała. Dla kochającego Ją i Jej ciało nie ma myśli bardziej upajającej!

Gość gość
13,09 zryty leb

Gość samiec 72
po prostu jak człowiek pomyśli o skończeniu w ustach lub na twarzy momentalnie potęguję się podniecenie

Gość gość
dlaczego "zryty łeb"? Po prostu odpowiedziałem na pytanie, a to o czym napisałem, nie byłoby możliwe bez akceptacji mojej Żoneczki. Czy ten "łeb" nie pasował by bardziej do miłośników anusa, kopulacji z krewnymi, czy jawnie tu umawiających się na zdradę małżeńską? To, co się dzieje między Obojgiem, we wzajemnej zgodzie, zasługuje na taką napaść?