Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy któraś leciała z was samolotem w drugim trymestrze?

Polecane posty

Gość gość

bo straszy mnie moja matka która nigdy w zyciu samolotem nie leciała a najdalej zapuściła się na Słowację, i to nie z powodów finansowych, a z lenistwa,że "w ciąży lepiej nigdzie nie jedź ani nie leć", oczywiście gimnastyki w ciąży też mi broni i ogólnie strasznie mnie denerwuje nawet i na odległość która nas dzieli :/

Gość gość
Tak, ja lecialam w 5 miesiacu do Hiszpanii, moja ginekolog nie miala nic przeciwko, trzeba pamietac zeby raz na jakos czas wstac, rozprostowac nogi, przespacerować sie troszkę i bedzie ok. Na gimnastyke zreszta tez chodze (sa specjalne zajecia dla kobiet w ciazy) wiec jesli lekarz wyrazi zgode to nie widze przeciwskazan:)

Gość gość
Siostra leciała w czwartym miesiącu. W tą i powrotem na Sycylię. Z przesiadką w Rzymie. Nic się nie stało. Synek urodzony w 42tc przez cesarkę bo nie chciał sam wyjść. Jak lekarz nie zabrania to można.

Gość gość
Ja mieszkam w Uk i lecialam do polski na wakacje w 6-7miesiacu na 3 tygodnie a potem wrocilam(brzuszek mialam maly ,wiec nikt sie nie czepial ,bo z tego co mi wiadowo to w trzecim trymestrze nie wolno latac tzn,moga nie wpuscic na poklad.)No i ?A co w tym takiego nadzwyczajnego?

Gość gość
A pytam bo jwstem ciekawa co w takich sytuacjach jak turblencje, no i czy te zmiany ciśnienia np. przy lądowaniu nie szkodzą. Ja raz po takim lądowaniu miałam długo zatkane uszy...to co sie dzieje z cisnieniem dzieciaczka w brzuchu? :(

Gość gość
jak to jest?