Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy któraś z Was kupiła oczyszczacz powietrza do domu?

Polecane posty

Gość gość

to dość drogie jest ale moje dzieciaki mają alergię, warto to kupić?

Gość gość
My tez planujemy kupic. Zastanawiamy sie nad boshem. Czy jest ktos na kafe kto posiada oczyszczacz i moze podzielic sie opiniami?

Gość gość
Kupiłam w sklepie internetowym i oddałam. Nie warto. Mimo wszystko hałasuje, żre prąd, czuć że powietrze się rusza, może nie przeciąg, ale czuć, a na dodatek jak się gromadził kurz, tak się gromadził. W sumie to przecież powietrze i tak napływa z zewnątrz, bo inaczej by się człowiek udusił, jakby wszystko wyoddychał, a więc z tym powietrzem kolejny kurz i tak do domu trafia. Na szczęście mogłam odesłać, może kto inny się nabierze na reklamy oczyszczaczy.

Gość gość
Tak, jest ustawiony, że ma się.włączać automatycznie po przekroczeniu pewnego poziomu zanieczyszczeń. Aktualnie włącza się codziennie, po kilka razy

Gość gość
Ja mam. Jestem zadowolona. Nie budzę się z wiecznie zatkanym nosem

Gość gość
też kupiliśmy i jestem zadowolona.

Gość gość
My mamy tanszy Webbera. Na prawde jak czuc smrod z zewnatrz a nawet jak smazylam rybe to zalaczalismy go i po kilku minutach wyciągal zapach. Przyjemniej sie przy nim spi, czuc ze powietrze jest swiezsze z tym ze wydaje mi sie ze je troche wysusza, takze czesto wlaczam tez nawilzacz. Wiem ze sa oczyszczacze z nawilzaczem zintegrowane.

Gość gość
Kupiłam, na szczęście w sklepie internetowym i mogłam oddać. To naprawdę nic nie daje, poza tym, że szumi i nie pozwala spać.

Gość gość
Idiotko on nie oczyszcza powietrza z kurzu tylko z toksycznych związków

Gość gość
na filtrze wstępnym kurz się zatrzymuje, przynajmniej jakaś część

Gość GośkaMista6
Taki oczyszczacz to super sprawa! Można dzięki temu oddychać pełną piersią czystym powietrzem. Z pewnością spodobają wam się rozwiązania oferowane przez niemiecką markę Alfda . Są ciche, wydajne i przede wszystkim skuteczne. Model ALR 300 jest godny uwagi. Ma wbudowany czujnik smogu.

Gość PaulinaGron

My kupiliśmy i jesteśmy bardzo zadowoleni z tego zakupu. Kupiliśmy https://airdog.pl/ , który sprawdził się znakomicie. Nasz syn również choruje na alergię, ale w domu zero objawów, polecam Ci!

Gość mwp_biz_pl

Dobrej jakości oczyszczacz powietrza jest podstawą jeżeli chcemy całorocznie dbać o nasze zdrowie i unikać problemów z dużą ilością infekcji. Dlatego jeśli będziecie na etapie wyboru to zapraszamy do nas na mwp.biz.pl jest to sklep w którym znajdziecie wysokiej jakości i do tego szeroki wybór oczyszczaczy powietrza które na pewno będą w stanie pomóc Wam w tego typu problemach. Pozdrawiamy i zapraszamy do kontaktu oraz zakupu 🙂

Dnia 19.12.2018 o 17:02, Gość PaulinaGron napisał:

My kupiliśmy i jesteśmy bardzo zadowoleni z tego zakupu. Kupiliśmy https://airdog.pl/ , który sprawdził się znakomicie. Nasz syn również choruje na alergię, ale w domu zero objawów, polecam Ci!

Również używam, Airdog X5, i również mogę polecić jego działanie. Sprawdza się również w miejscowościach o dużym smogu.

Gość Gość123

Ja się właśnie rozglądam za oczyszczaczem z funkcją nawilżacza, zastanawiam się między Philips 2w1 a Sharpem. Ma ktoś któryś z nich? 

Gość Nikoa

Lepiej chyba kupić Aridog X5, moim zdaniem bije na głowę ta sharpy, philipsy itd. Nie trzeba wymieniać filtrów HEPA, pracuje cicho, ma cyfrowy wyświetlasz i generalnie usuwa wszystkie zanieszczyczenia bardzo dobrze, poczytaj o nim na airdog.pl 😉

Gość Dorka
Dnia 31.01.2019 o 10:30, Gość Nikoa napisał:

Lepiej chyba kupić Aridog X5, moim zdaniem bije na głowę ta sharpy, philipsy itd. Nie trzeba wymieniać filtrów HEPA, pracuje cicho, ma cyfrowy wyświetlasz i generalnie usuwa wszystkie zanieszczyczenia bardzo dobrze, poczytaj o nim na airdog.pl 😉

Ja mam ten oczyszczacz Airdog. Fakt, to, że nie trzeba wymieniać filtrów to fajna sprawa i oszczędność (nawet spora), bo w poprzednim oczyszczaczu jaki miałam to wymiana filtrów nie była zbyt tania. Masakra w ogóle jakie jest teraz powietrze zanieczyszczone, nawet w domu gdy się okna otwiera...oczyszczacz staje się powoli niezbędnym urządzeniem w domach.

Gość Aga
Dnia 28.01.2019 o 16:36, Gość Gość123 napisał:

Ja się właśnie rozglądam za oczyszczaczem z funkcją nawilżacza, zastanawiam się między Philips 2w1 a Sharpem. Ma ktoś któryś z nich? 

Ja mam sharp oczyszczacz z nawilżaczem i jonizatorem. Pracuje cichutko, no chyba że włączy się najszybszy tryb ale my go akurat nie używamy. Sam sobie dostosowuje poziom nawilżenia do otoczenia. Mamy włączony całą noc i fajnie się przy nim śpi, czuć że powietrze jest lżejsze i przyjemniej się nim oddycha.

Gość ann

jasne, że warto! nawet się nie zastanawiaj, w końcu zdrowie to priorytet. Ja także mam oczyszczacz Sharp (model UA-HG40E-L) i jest rzeczywiście nadzwyczaj cichy. Pracuję w domu i spodziewałam się, że będzie mi przeszkadzał i szumiał w tle, ale nic takiego nie ma miejsca. Jest prawie bezgłośny. Jestem alergiczką, więc ten zakup wydał mi się niezbędny. No i faktycznie odkąd go mam, to czuję się lepiej i nie muszę już tak często brać swoich leków...

Gość ElaElaa

Tak. Ale nie od początku tak entuzjastycznie do tego podchodziłam. Wiecie to raz kasa a drugie czy to rzeczywiście działa a nie jest bublem. Postawiliśmy na znaną firmę a i zainwestowaliśmy więcej, żeby się nie naciąć. Mamy ten: https://matrixmedia.pl/oczyszczacz-sharp-ua-hg40e-l-szary.html?fbclid=IwAR00agi_oTVKvOaD55gSnwcoGurvWmWLNQWJ4KPFKGcvMfjEhyZECC9pkVo, Uważam, że warto bo jest czym oddychać w końcu w tym domu. Planujemy do pokoju syna jeszcze kupić ale on na takim etapie życia, że dla niego to zbytek i inna elektronika ważniejsza 😉