Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Olaf, łamałeś mi serce całe życie...

Polecane posty

Gość gość

Całe moje życie. Miałam 8, 14, 17 lat...Potem role odwróciły się i to ja złamałam serce Tobie wychodząc za mąż, bo na kogo miałam czekać?! Nigdy nie walczyłeś, nie pokazałeś, że Ci zależy. I odegrałeś się. Ożeniłeś się z kobietą, której nie kochasz tak, jak mnie. "Sposób na przetrwanie w tym świecie"?! Tak nie mówi facet po 30, który jest szczęśliwy! Znienawidziłam Cię, choć nigdy nikogo nie darzyłam tak negatywnymi uczuciami. Wydrę Cię z serca i mojego życia, choćby miało mnie to kosztować ostatni oddech. Chciałabym umrzeć żebyś wiedział, że to przez Ciebie nie chce mi się żyć teraz. Upokorzyłeś mnie, a ja przez Ciebie dałam się upokorzyć zapominając o wartościach takich, jak rodzina i o godności kobiety. Jesteś dupkiem. Gdziekolwiek jesteś. Życzę Ci szczęścia w związku, w którym zawsze i tak będę ja obecna. Pozdrów Martusię i żyjcie długo i szczęśliwie!

Gość maczu piczu
Znowu ty ze swoim Olafkiem. Zajmij sie w koncu soba i zostaw go w spokoju. Im bardziej zyjesz jego zyciem tym bardziej jestes nieszczesliwa. Idz moze na jakis odwyk bo od czlowieka tez mozna sie uzaleznic.

Gość gość
do 10:39 a ty chyba nie masz co robić bo znasz pewnie wszystkie tematy na kafe?

Gość gość
faceci nie walczą o kobiety. też mi nowość! szkoda życia

Gość maczu piczu
Pewnie ze znam, a cos ci nie pasi? Gdzie cie bucik uwiera?

Gość gość
ten bałwan Olaf? żalisz sie czy chwalisz swoim extra życiem :D

Gość gość
Teraz dopiero będzie extra życie bo Olaf idzie w niepamięć :) Od razu mi lepiej :) To może butelka winka wieczorkiem? ^_^

Gość gość
Na pstryknięcie palcami mam faceta, ale kochałam tylko JEGO. Ehhh... No to winko wieczorem :)

Gość gość
Kocha się raz w życiu, choć miłości jest wiele. Faceci też kochają na całe życie, ale nikt nie chce być sam i czasami zenimy się własnie dlatego, zeby przeżyć to życie. Ty masz rodzine, a on ma jej nie mieć? To jest cholernie trudny temat.

Gość gość
Wszystkie Marty to materialistki. Faceci lubią spełniać zachcianki kobiet i nie dostrzegają tych,dla których liczy się miłość. Uszy do góry. Chyba masz na kim się skupić :)

Gość gość
Cóż. Kobiety to niezłe pozorantki.

Gość gość
13,33 yeeesss :P

Gość gość
Miłość powraca i pewnie wracać. To wspomnienia i tęsknota za nimi. Ciekawe, czy on ma tak samo, bo jeżeli tak to kto wie, co los zgotuje jeszcze po drodze