Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ambasadorkaLPM Ewelina Z

mleczko nawilżające do ciała le petit marseillais figowe

Polecane posty

Gość ambasadorkaLPM Ewelina Z

#ambasadorkaLPM Kupiłam jakiś czas temu przez internet te mleczko figowe ,bo u mnie nie mogłam go nigdzie znależć.Moja skóra jest strasznie sucha i alergiczna,żele mi pasują więc ciekawa byłam efektów nawilżenia. Pierwsze co mi się nasunęło na myśl po otworzeniu buteleczki to zapach,mój zmysł węchu się wyostrzył i chciał czuć tylko ten zapach -przepiękny zapach .Skóra naprawdę stała się nawilżona może nie do końca na początku byłam zadowolona z tego nawilżenia ale z tak bardzo suchą skórą cieszyłam się że stopniowo ale działa ;) dodatkowo nie podrażnił mojej wrażliwej atopowej skóry skłonnej do alergii.Ładny wygląd wpasował się idealnie do mojej łazienki ,a praktyczna pompka pozwala dozować odpowiednią ilość produktu bez konieczności używania obu rąk co bardzo lubię :D

Gość gość
na suchą atopową to najlepsze są te wszelkie kremidła z apteki albo zwykła oliwa z oliwek a nie jakiś szajs z drogerii ja mam tak że wszelkie perfumowane balsamy kremy co to tylko zniewalająco pachną palą mi skórę - skóra piecze i natychmiast robi się czerwona coś tu ściemniasz koleżanko no ale reklama to reklama