Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubię synowej

Polecane posty

Gość gość

Drażni mnie.Przez nią syn się zmienił. Nie przyjeżdża wcale już z wnukiem. Jej to nic powiedzieć nie można bo zaraz obraza! Syn był rodzinny dopuki jej nie poznał. Atakuje mnie słownie. Oskarżają mnie że niby bgadam po rodzinie na nich a szczególnie na nią. Zaakceptowalam ją w sumie by nie tracić kontaktu z synem.Urwali z nami kontakty a ja nie mogę sobie poradzić, mam chyba depresję. O nerwach nie wspomne.

Gość gość
Cały czas o tym myślę, nienawidzę jej.

Gość gość
Szuja z ciebie! Wcale się nie dziwie że syn cię odciął od jego najważniejszej rodziny jaką jest żona i dziecko!

Gość gość
Ma rację twoja synowa i przynajmniej szczęśliwie sobie żyja jako para. Niech zgadnę jesteś samotna i zgorzkniała i myslałaś, że syn będzie twoim partnerem i tak bedziesz mu gotowac zupki i oglądać z nim Kiepskich po wsze czasy aż tu nagle przyszło ZUOOOO czyli młoda, atrakcyjna kobieta i śmiała ci go odebrać?hahahah Kiś się w swoim jadzie krowo!

Gość gość
Ty jej nie lubisz, ale ona pewnie ciebie nienawidzi. Pewnie chciałś synkiem dygygoać i po synowej ejchać, ale się nei dali.No to masz na co sibie zasłużyłaś.

Gość gość
tak to jest z synowymi..

Gość gość
11:28 miałam z moja teściowa IDENTYCZNA sytuacje jak opisujesz. To było straszne tak patrzeć na jej zazdrość o syna którego traktowała jakby był jej mężem . Tez samotna i zgorzkniala. Odpieprzyla się dopiero na jego rozkaz

Gość gość
potrzebne aż dwa tematy o synowej?!

Gość gość
Potrzebne,tu może każdy człowiek pisać a tematów nie zabroni nikt zakładać. Takie jestescie

Gość gość
Lecz się! Ona ciebie także zapewniam :D

Gość gość
I ja także!

Gość gość
Ona też Cię nie lubi :)

Gość gość
Jak jesteś dla niej wredna i obgadujesz w rodzinie, jesteś zazdrosna i traktujesz synka jak partnera to się nie dziwię ze nie chce mieć z tobą nic wspólnego. Zastanów się najpierw nad swoim zachowaniem, a później pomyśl czy ona rzeczywiście nie miała powodu.. takim zachowaniem teściowo tylko tracisz syna, nie na odwrót. Żałosne są takie kobiety, nie mają własnego życia i są jak pijawki. Znajdź sobie swoje zainteresowania hobby i zajmij się sobą bo zwariuję sz do końca.

Gość gość
a cóż ty takiego jej gadałaś że się obrażała ? Przyznaj się

Gość gość
Że Odciagnęła syna od nas,że jest leniem,że jej rodzina jest nie rodzinna,i że jest małpa. To tyle gadalam,i że przez nią nie mamy kontaktów z synem i wnukiem.

Gość gość
Ha, a moja tesciowa nie widziala wlasnego syna jak i wnuków juz 3 lata i nie zobaczy prędko. Obraziła mnie do tego stopnia, ze jej wlasny syn wypchnął ja za drzwi i zakazał jej jakichkolwiek kontaktow. O co poszlo? Zwróciłam jej uwage, ze probuje wymuszać na nas pewne decyzje. A ta zaczela mnie wyzywac do najgorszych. Maz sie wkurzył i powiedzial dosc. Zyjemy sobie spokojnie bez niej i jest nam bardzo dobrze. Maz sam zauwazyl ze jest wredna szuja i mimo, ze to jego matka to stoi za rodzina ktora zalozyl. A za miesiac wyjeżdżamy na stale za granice wiec tymbardziej wszelkie proby kontaktu, a probuje, zostana ucięte do zera. Niech sobie teraz siedzi sama i dobrze jej tak.

Gość gość
Aaa i pol roku temu widzieliśmy ja na miescie. Przeszliśmy obok jakbysmy jej nie znali. Widok bezcenny. Stala z rozdziawioną paszcza i wybaluszonymi oczami jakby zaraz miala na zawal zejsc. A ja objelam meza i poszlismy tak, zeby babsku gul skakał.

Gość gość
19:52 bardzo dobra decyzja.i co najważniejsze mąż stanął na wysokości zadania jak prawdziwy chłop a nie mamisynek :-)

Gość gość
19:56 usmialam się :-) choć już tesciowa jestem,to przybijam piontke

Gość gość
a ja będę normalną ciepłą sympatyczną powściągliwa i wyrozumiałą teściową :) narazie syn ma dziewczynę i ona bardzo lubi do nas przychodzić,nie będę sie im wtrącała ani narzucała swojego zdania,nie będę gęgała i na siłęuszczęsliwała,jak coś zmajstruja to powiem że jakby co to pomogę w miare możliwości czasowych ,jak ktoś ma swoje życie ,znajomych,pasje to nie będzie trzymał kuczowo dziecka w domu,a dodam że mam jedynaka i dodatkowo wychowałam go sama.

Gość gość
Do pani wyżej. Bardzo fajne podejście. Szkoda że moja takiego nie ma,no ale cóż, to jak wygrana na loterii.

Gość gość
Ona ciebie też!

Gość gość
wróciło słynne kafeteryjne szmacisko z wyjazdu od mamusi, naoglądało się znienawidzonej bratowej której matka pomaga przy dzieciach i zaczęło wylewać swój jad z pomyjami i odkopywać swoje stare tematy! won stąd ściero!!! na forum dla psychopatek i schizofreniczek!!!

Gość gość
Zazdrosze Twojej synowej meza bo mój niestety wybral swoich rodzicow a nie mnie... :(