Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna2689

Co zrobic żeby mąż wrócił..??

Polecane posty

Gość Smutna2689

Witam. Piszę tutaj, bo może któraś zwas była w takiej lub podobnej sytuacji i ktoś doradzi co robić .. Ponad miesiąc temu mój maz wyrzucił mnie z domu z 4 letnim synkiem.. Powód tego jego zachowania jest naprawdę śmieszny, bo nie odzywalam się przez godzinę do niego. A mój maz pracuje zagranicą i odrazu podejrzewał, ze nie wiadomo co robię, ze nie mogę mu odpisać na wiadomość, a byłam tylko z dzieckiem na zakupach. potrafił poruszać całą moja rodzinę:( ze się nie odzywam do niego od paru dni.o, gdzie cały czas mieliśmy kontakt że sobą.. Na samym końcu zadzwonił do mnie i oznajmił mi że mam wyprowadzić się z domu, ze nie jestem jego żona i to jest koniec i ze to cały czas oklamuje :( bardzo go kocham nie umiem sobie z tym poradzić, ze mnie zostawił i tak po prostu wyrzucił.. Nie chce ze mna rozmawiać na nasz temat ani jednej szczerej rozmowy nie chcr6 ze mną przeprowadzić zawsze mówi ze to już koniec żebym dała mu spokój.. Chce walczyć i nasze małżeństwo ale co zrobię to wszystko na nic ;(

Gość gość
Ponad miesiąc temu mój maz wyrzucił mnie z domu z 4 letnim synkiem.. Powód tego jego zachowania jest naprawdę śmieszny, bo nie odzywalam się przez godzinę do niego nie zachowuj sie jak idiotka, odejdź , ułoz sobie zycie z kims normalnym a nie z jakims poj..em. Idź na terapię i skończ pier...ze go kochasz, bo faktycznie to nie masz za co. Facet ciebie i co gorsza dziecko traktuje jak g...a ty chcesz ratowac i przepraszać? Lecz się

Gość gość
Zgadzam się odejdź. Wrócisz, a za miesiąc znowu cie wyrzuci. Chcesz się tak męczyć i męczyć synka?

taki mąż to nie mąż wierzysz, że to był naprawdę powód ? Myślę, że ma tam inna. Z szacunku do siebie zacznij żyć swoim życiem.

Gość gość
A po co ty go chcesz z powrotem? Jeżeli ktoś z takiego błahego powodu wyrzuca z domu kobietę z dzieckiem, to jest psychiczny.

Gość gość
Dzięki Może i jestem idiotka i powinnam się leczyć ale to bardzo boli ze w ten sposób mnie potraktował..

Gość Smutna2689
Macie sporo racji, wiem że to nie jest normalne.. Ale naprawdę ciężko jest jak było się znikms długo a tu nagle ktoś Cię potraktuje.. Chciałam się poradzić kogoś z poza otoczenia.. Najgorsze w tym wszystkim jest to że nas wyrzucił z domu, a co do dziecka to cały czas stawia mi warunki a najlepiej ze bym robiła to co mi każe.. A jak mu się przeciw stawie to mi mówi ze mi odbierze dziecko.

Gość gość
Jeżeli to prawda to oboje macie cos z głowa . Po pierwsze nie wolno mu ciebie z dzieckiem ruszyć -niby gdzie macie mieszkać? Po drugie - nie zabierze dziecka . Niech płaci alimenty , ty do adwokata a on w ogóle się o was nie martwi? Kobieto najpierw zabezpiecz podstawowe sprawy z tym cymbałem a potem zobaczysz w jaki syf wdepnęłas. Kim ty dla niego jesteś? Nie widzisz tego?

Gość gość
miej klase i nie narzucaj sie to Jakis debil a nawet o dziecku nie pomyslal ,olej go pokarz klase