Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak można nie być dziewicą do ślubu

Polecane posty

Gość gość

puszczalskie zdziry nie szanujące ciała

Gość gość
to po co każda przelatujecie i testujecie jaka jest w seksie przed slubem, jak każdą ruchacie to potem dziewic nie ma, zboczeńcy niewyżyci, nie lepiej zapłacić i iść na k***y niż robić ze spokojnych dziewczyn dziwki

Gość gość
Rozkochujecie dziewczynę w sobie, obiecujecie jej ślub a tak na prwade to chodzi wam o bzykanie bez konsekwencji ,czarujecie ******ie i rzucacie jak szmatę, aha nie pasuje mi w seksie przed ślubem to w p**du i kolejnych dup szukacie.

Gość gość
a wy co tacy wielcy prawiczki, tacy świeci bez skazy ,gdzie wasze prawicowo przed ślubem? idź do cholery.

Gość Darek_łowca_szparek
Niekture kuchwy z pod Kerfura sie pószczajom na prawo i lewo a pużniej w cionże zahodzom i kufa usuwajom pasożyty, tak dzifkujom, aż im pisda nie połonczy sie z dópom, a wtedy wyhodzom za monsz i nadal sie piertolom ze sfoim mąszem i innymi gościami na przud i w tył, mam takom nauczycielke ktura w dzień jest na połowie etatu nauczycielkom, a wieczorem na drugie puł etatu jest dziffką w parku w Sosnowcu, jestem 16 letni Darek i mósze powiedzieć że jest dobra tylko jej c***a troche wyschła od ciongłego róchania sie, ostatnio wyszla za monrz i ten gościu przyszedł na lekcji do tej nauczycielki (fizyczki) i sie ruhali ostro na ławce jednego kolegi, aż przyszedł dyrektor szkoły i najpierw opiedolił nauczycieli a potem do nich dołonczył i óprawiali sex w trujkoncie, plus kilku koleguw z klasy, aż ją tak przeorali rze umarła bo jej rozerwali c***em i tak sie skonczyła to chistoria d***** z sosnowca...a szkoda bo niezła była...

Gość Edyta Pietrakowska
Normalnie, ja przed ślubem sie tak ostro ru*hałam, że aż choroby wenerycznej dostałam ( a uprawialam seks tylko z około 36 facetami, już nie pamiętam nawet.....)i musiałam mieć wycinane narządy rozrodcze przez co nie moge mieć dzieci, szkoda bo moj mąż bardzo chciałby mieć potomstwo, nie wie o niczym i myśli że ze mną jest płciowo wszystko w porządku tylko on jest może bezpłodny. Żal mi go ale nie mam zamiaru mu tego mówić... Mam nadzieję że wy mu tego nie powiecie, on nazywa się Janusz Pietrakowski i mieszka w Warszawie, na Mokotowie. On do tej pory myśli że ja do ślubu byłam dziewicą... Ehh

Gość Janusz_Pietrakowski
Osz ty k***o j****a, ja ci dam! Ja myślałem że byłaś dziewicą, dlaczego ja sie nie domysliłem że uprawialas juz seks, mialas tak szeroką pochwę, że podczas stosunku mój penis się gubił w niej, 36-oma facetami!???!!! Ja ci dam, jak wrócę od Jaśka Kramarczyka to się policzymy! Ja ci k***a ufalem a ty tak mnie potraktowalas jak szmate! Koniec z nami! ROZWÓD!!! Nie chcę cię znać suko! Myślałaś że się nie dowiem i nadal wszystko będzie idealnie? Że jestem skończonym idiotom?! Nie ma tak łatwo szmato! Też udzielam sie na kafeterii.... KONIEC edyta, ty zdziro!!!!!!!!

Gość gość
:D ja p*****le. :D :D :D