Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

5 tydzien ciazy pecherzyk tylko 2,5 mm

Polecane posty

Gość gość

Witam jak w temacie lekarz potwierdzil ciaze 5 tydzien rowny ale pęcherzyk ciazowy malutki 2,5 mm beta prawdlowe 1610.0 i przyrasta prawidłowo. Co moze byc przyczyna ze,pecherzyk jest mniejszy niz powinien ? Mial ktos tak

Gość gość
U mnie 5tydzien i 3 dzień był 7 mm.nie martw się urośnie

Gość gość
Jesli wszystko ok, to prawdopodobnie zaszlas w ciążę później niż w środku cyklu. Ja zaszlam w ciążę w 25 dniu cyklu przez co termin mam o 2 tyg później niż wynika z om. Teraz jestem w 26tc. Ja na poczatku miałam podejrzenie obumarcia ciąży, potem zrobiłam hcg i w 7tygodniu miałam 45tysiecy wiec ok, mimo ze ciąża byla mlodsza z om o 2 tyg

Gość gość
Dziękuję wam wszedzie czytam pecherzyk w 5 tyg powinien albo 30 mm a ja tylko 2,5 mm to byl 5 tydz i dzien 3 beta hcg odpowiednia nawet troszke wyzsza i przyrasta prawidlowo zadnych plamien boli brzucha tylko pecherzyk malutki hm w pierwszej ciazy bylam w ulekarza dopiero w 9 tyg wiec moze wstrzymam narazie sie z dwa tygodnie trzy i zobaczymy

Gość gość
Mozliwe tak bedzie ze bede miala z usg pozniejszy termin poprostu

Gość gość
A co ci lekarz powiedzial na taki rozmiar pęcherzyka?

Gość gość
Ze to wczesna ciaza i wszystko dobrze ale czytam na necie to widze ze kazda miala duzo wiekszy sama juz niewiem a chodze prywatnie do stsrszego barszo dobrego ginekologa