Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak kobiety dbały higienę miejsc intymnych na wsiach ?

Polecane posty

Gość gość
PA-TO-LO-GIA...

Gość gość
sama jesteś patologia brudna suko! cuchniesz jak twoja babcia, która waliła gnojem i miała w piczy kilo sera. Baby na wsi cuchnęły i cuchnąć będą

Gość gość
kolejny ulubiony temat kafe-elity :o myślałam, że normalnie pogadamy ale idiotki wszędzie zrobią syf

Gość gość
Mój teść brudas mówił, że wystarczy, że jego żona dbała o higienę, bo on pachy przetarł przepoconą koszulą, a penisa mył podczas stosunku, fuj

Gość gość
17:48 mam ochote obić ci ten prymitywny pysk co za suczyskoo z ciebie ,odwal się od niej

Gość gość
A i coś z tą pokrzywą to sobie psioch nie poparzyły? Jak można krzaki sobie w pochwę wkładać?

Gość gość
17:59 ty cuchniesz i będziesz cuchla bez względu na to ile się będziesz szorować jesteś skundlona cuchnaca jadem wsza

Gość gość
Ja pie/rdole wy już się nie macie o co kłócić...

Gość gość
Przestańcie się obrażać! Ciekawy temat, to go nie psujcie.

Gość gość
ale jak mam nie psuć tematu jak ta śmierdząca ścierka z 17:27 opowiada takie dyrdymały, że aż głowa boli. Jej babcia się na wsi myła hahaha no ludzie litości. W*****a mnie jak ktoś tak centralnie kłamie.

Gość gość
a może k***a jej babcia była p*********m czyściochem i musisz to jakos przezyc gnidoluu

Gość gość
Może akurat jej babcia tak robiła, ale na pewno była w mniejszości. Mnie ciekawi, jak dawały sobie radę np podczas okresu i upału, gdzie często miały jedną izbę, małą kuchnię, a tu trzeba było się podmyć, a może tylko się wycierały?

Gość gość
gość dziś takie to dla ciebie niepojęte, ze ktoś się namydlił w wannie i wodą z miski spłukał?

Gość gość
Huba? O jezu, wyobraziłam to sobie, nie uwierało ich? Seksu oralnego to na pewno nie miały

Gość gość
Ja się wychowałam bez bieżącej wody, przeżyłam i nie cuchnęłam, chociaż zdecydowanie lepiej jest jednak mieć taka wodę:) Możecie nie wierzyć, ale mieszkając na wsi, bez wody bieżącej naprawdę można życ, nie chorować i nie cuchnąć. Potem przeprowadziłam się na studia do dużego miasta, urodziłam dziecko, zaczęłam depilować się w strefach intymnych. Skutek tego był taki, że co jakis czas pojawiały się infekcje (teraz już nie, bo nie depiluję się). Moje dziecko przyniosło tez kiedyś wszy z przedszkola, fujjj, ja żyjąc na wsi bez biezącej wody nigdy wszy nie widziałam.

Gość gość
A jak się myłaś? Co z okresem? Jak to było w lecie? Plecy miałaś domyte?

Gość gość
wszystko was ciekawi, wszystko dziwi, a może kiedy te babcie i ciocie żyły to trzeba było popytać jak to dawniej bywało, a nie tylko ryj w tv jak się babki odwiedzało. nie wierze, że żadna nie miała nikogo, nikogusieńko na wsi ;)

Gość gość
a nie tylko ryj w tv jak się babki odwiedzało. nie wierze, że żadna nie miała nikogo, nikogusieńko na wsi x Co ty prostaczko z tym ryjem? Nie każdy ma przodków ze wsi, jesteś aż tak ograniczona, że nie możesz sobie tego wyobrazić? Zamiast wyzywać, to napisz, jak twoje babcie dbały o higienę, wiesz to z pierwszej ręki, a my chetnie poczytamy.

Gość gość
Ja pochodze ze wsi, nie mialam biezacej wody. Ale to nie byl wtedy problem (teraz by byl bo juz sie przyzyczailam do 'dobrobytu') ani wymowka aby sie nie myc. Pewnie wy, miastowe nie wyobrazacie sobie tego :) Grzalo sie codziennie ogromny gar wody i kazdy sie myl wieczorem. Przeciez tam sie ciezko pracowalo,przy zwierzetach rowniez. Nikt by nie poszedl brudny czy smierdzacy do lozka ani do 'ludzi' Co do higieny intymnej to odzielna miska z woda miedzy nogi, splukanie i po sprawie. Ech, nie doceniamy teraz co mamy..

Gość gość
gość dziś A jak się myłaś? Co z okresem? Jak to było w lecie? Plecy miałaś domyte? xx japrdl serio ta cywilizacja wam mózgi odebrała? a ty jak myjesz plecy? pewnie ona tak samo się namydlała, a potem spłukiwała tak jak ty, tylko ty prysznicem, a ona dzbankiem, miską czy czymś tam. Przecież można normalnie zachować higienę bez bieżącej wody i namydlać się lub podmywać,a potem wodą przygotowaną obok spłukać - taki prymitywny prysznic, ta sama zasada działania tylko nieautomatyczna. Masakra!!! w razie kataklizmu czy byle awarii leżycie i kwiczycie....i cuchniecie rzecz jasna :P

Gość gość
japrdl serio ta cywilizacja wam mózgi odebrała? a ty jak myjesz plecy? pewnie ona tak samo się namydlała, a potem spłukiwała tak jak ty, tylko ty prysznicem, a ona dzbankiem, miską czy czymś tam. Przecież można normalnie zachować higienę bez bieżącej wody i namydlać się lub podmywać,a potem wodą przygotowaną obok spłukać - taki prymitywny prysznic, ta sama zasada działania tylko nieautomatyczna. Masakra!!! w razie kataklizmu czy byle awarii leżycie i kwiczycie....i cuchniecie rzecz jasna x Tobie już podziękujemy, idź wsadź 'ryja' gdzie indziej i przestań tu bluzgać prostaczko.

Gość gość
18:23 wszyscy pochodzimy ze wsi jakby nie patrzec, rozrysuj sobie drzewko genealogiczne swojej rodziny i szukaj przodkow ze wsi, podpytaj starszyzny a sie dowiesz. A jak Najświetsza Panienka Zawsze Dziewica znosiła na pustynnych terenach miesiączkę? Niepokalane Poczęcie Jezusa Króla Naszego? poszukaj w Biblii naszym Piśmie Objawionym odp. na te oraz inne, nurtujące Cię pyt. :)

Gość gość
18:23 wszyscy pochodzimy ze wsi jakby nie patrzec, rozrysuj sobie drzewko genealogiczne swojej rodziny i szukaj przodkow ze wsi, podpytaj starszyzny a sie dowiesz. A jak Najświetsza Panienka Zawsze Dziewica znosiła na pustynnych terenach miesiączkę? Niepokalane Poczęcie Jezusa Króla Naszego? poszukaj w Biblii naszym Piśmie Objawionym odp. na te oraz inne, nurtujące Cię pyt. xxx Mam drzewo do 6 tego pokolenia, dalej nie wiem, a horrorów nie czytam, jeśli panienka wiatropylna, to i pewnie okres miała wirtualny.

Gość gość
Ech, nie doceniamy teraz co mamy. xxx Ja doceniam, bo kiedyś się na biwaki jeździło i nie było łazienek, Tobie pewnie ulżyło, jak mogłaś się myć w klasyczny sposób?

Gość gość
nie rozumiem ciągnięcia tej dyskusji, czego wam potrzeba - mocnych wrażeń? proszę sobie poszukać zdjęć ran bezdomnych, którym zaległy się muchówki w nogach, proszę bardzo, ciekawe czy po tym bedziecie mogli na drugi dzień zjeść cokolwiek. w obliczu upadku Europy i bliższej niż dalszej perspektywy gwałcenia i ucinania głów przez muslimów te dyskusje wydają mi się jałowe. wyrż.nie nas nacja przemywająca się przed modlitwami w butelce/czajniczku wody.

Gość gość
nie rozumiem ciągnięcia tej dyskusji, x Zawsze możesz wyjść z tematu i do niego nie zaglądać, jak jest dla ciebie za' drażliwy'

Gość gość
gość dziś od prostaczki mnie wyzywasz, a sama mówisz, że mam ryj :o następna miastowa oświecona

Gość gość
od prostaczki mnie wyzywasz, a sama mówisz, że mam ryj pechowiec.gif następna miastowa oświecona x Bo jesteś tą samą prostaczką, która pisała wczesniej wieśniaro.

Gość gość
haha dokładnie! dobrze ci odpowiedziała! wypier/dalaj ze swoim ryjem brudna prostacka szmato ze wsi, bo cuchniesz jak twoja babcia hahahahahahahahaha 17:27 przyłapałam cie na kolejnym kłamstwie kur/wo! zobacz sobie gdzie jest Biskupin, a gdzie poł-zach wlkp. hahaha może przypomnij nam teraz jeszcze raz gdzie jeździłaś do tej babci czyścioszki wywłoko gnojowata?

Gość gość
gość dziś lecz się i może zacytuj gdzie cię czymś obraziłam żebyś mnie mogła w ten sposób tak wyzywać.