Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angelowa11

nieczytelny test ciążowy staramy sie o dziecko

Polecane posty

Witajcie kochani wiem że takich tematów jest milion ale mimo to ...postanowiłam załozyc milion pierwszy ;D Staram sie o dzidzie,to jest nasz drugi cykl...dzis 23 dc ,test ciązowy nieczytelny ,objawów żadnych ..obawiam się ,że i w tym cyklu nici z bobaska... jak było u Was ?Kiedy pojawiła się druga kreseczka ? a może czekacie razem ze mną ? zapraszam kochane staraczki do dyskusji

Gość gość
ale jaki nieczytelny? albo jest pozytywny albo negatywny, a 23 dc to zdecydowanie za wcześnie na jakiekolwiek testy

Gość gość
Witaj U nas też drugi cykl i nic ...za 2 dni testujemy ...trzymam kciuki

wiem kochane wiem że za wcześnie ,no wiem ...ale nie mogłam się powstrzymać,a nieczytelnośc polega na tym ,że jest co prawda cień cienia tej drugiej kreseczki ale raz ,że pojawił się kilka godzin po ,a dwa jest jak wyżej napisałam za wcześnie ....poczekam do piatku i zatestuję raz jeszcze ,w sobote przypada termin @

Gość gość
23 dzień cyklu bardzo szybko testowałaś.Teraz taka mądra jestem,jak się starałam tez niszczyłam test za testem bo wydawało mi się ze jestem wyjątkowa i mój organizm zaraz da znać ze jest ciąża.nigdy ciazy nie byloby,pani w aptece musiała miec ubaw bo kupiwalam po 5 -10 testów miesięcznie licząc ze któryś pokaze to co chce widzieć.w końcu porzuciliśmy starania jak @ nie przychodziła jeden,dwa,trzy dni nawet się nie łudziłam ze to ciąża w końcu 4 dnia zrobiłam test z ciekawości nie licząc na wiele.dwie piękne kreski teraz maja 22 tygodnie.jeszcze 18 !

Pięknie gratuluję ja czekam jeszcze 3 dni ...mam nadzieję że wytrzymam ...a jak było z objawami bo u mnie nic ...

Gość gość
Skoro pojawal się cień to bardzo mozliwe ze jesteś w ciąży:) powtorz test jutro z rana najlepiej o czulosci 10mlU :) duzo dziewczyn ma tylko cień cienia, dlatego ze jeszcze wczesnie :) zrob badanie krwi beta i bedziesz wszystko wiedziala :)

Tak bardzo chciałabym zobaczyć dwie kreseczki ...ze sama się nakrecam ...czytam fora ,dziewczyny piszą różnie ...a któraś z Was miała taki cień cienia ,który potem przeistoczyl się w fasolkę ? Gościu bardzo dziękuję za miłe słowa

Gość gość
Poczytaj sobie temat starania o dziecko 2016 2017 :) kilka ostatnich stron :) jesli ktoras kobieta testuje jesZcze przed okresem moze miec malo hormonu wiec i kreska jest blada :)

Gość gość
żaden cień cienia pojawiający się po kilku godzinach na teście nie zwiastuje ciąży, test odczytuje się w określonym czasie i tyle

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
A jakie ty chcesz miec objawy w 23 dc? Chyba urojone.

Czytałam.,że kobiety mają już pewne ...nazwijmy to dolegliwości...u mnie cisza Pewnie macie rację na to wszystko za wcześnie ...cierpliwości mi potrzeba

Kochane dziś 25dc dwa testy za mną ,oba wskazują blada ,bardzo bledziutenka druga kreseczke ....zastanawiam się czy dwa testy mogą się mylić ,albo być wadliwe ...jeden 23dc o czułości 10 ,z porannego moczu ,drugi 25dc z popoludni o czułości 25 ...co o tym sądzicie ?

Gość Brunetka32
poczekaj 2-3 dni i zrób jeszcze raz test. U mnie jest tak, że 9 kwietnia rano robiłam test i nic nie wyszło a 13 kwietnia (w dniu gdy miałam dostać okres) zrobiłam i wyszły 2 kreski wyraźne. Jutro czyli 15 zrobię ostatni test i jeśli znowu będą dwie kreski zapisuje się do ginekologa. Puki co okresu nie dostałam. My staramy się dopiero 1 cykl, mam 32 lata.

Gość gość
Kazda druga kreska, nawet blada, oznacza ciaze. U mnie byla baardzo jasna dzien przez okresem (przy czym odczytalam test w czasie wskazanym na opakowaniu), a po 2 dniach juz wyrazniejsza. Teraz jestem w 19 tc.

Gość gość
tak ale tu druga kreska pojawiła sie po kilku h o ile dobrze przeczytalam wiec test byl juz niewazny i wynik fałszywy

Gość Brunetka32
I jak tam byłam u lekarza Angelowa11?? Bo ja byłam i okazało się, że jestem w 4 tygodniu ciąży.