Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ola1009

ACODIN (DXM)

Polecane posty

WITAM otoz nałykałam sie acodinku 20 tab była faza jak wiadomo.. po miesiacu znowu wziełam i mam takie pytanie czy ta substancja psychoaktywna o nazwie dxm wplywa na myslenie logiczne? mam 17 lat i za dwa lata chce pisac mature rozszerzona z matmy i czy dam rade ja napisac? bardzo mi zalezy na tej matmie bo nie dam rady napisac np matury z historii za duzo matriału i nie zapameitam tego dobrze ... czy nic mi sie w mozgu nie poprzestawiało po wzieciu tego acodinu i czy dam rade moi drodzy internauci ? :D

Gość gość
Zdebilniales.Nie podchodz do matury juz po tobie

Gość gość
czyli ze straciłam mozg ? no nie wiem zadania mi wychodza niektore a niektore nie i nie wiem czemu tak jest ... nie wiem jak bedzie za rok czy tych zadan co rozwiazuje teraz .. zapomne je tak poprostu ?

Na nic nie wplywa, jest tylko faza i tyle, ale nic sie nie piertoli po tym, nie sluchaj ludzi co nie mieli z takimi rzeczami nic nigdy do czynienia, ja tez dwa razy to bralem i jestem normalny, ja wtedy sobie poszedlem daleko za miasto zaaplikowac tableteczki, kupilem sobie sok pomaranczowy, bo sie acodin podobno dobrze z tym komponuje, bo pomarancza to jakis kwas czy cos, potem wrocilem i faza... Kodeinke bralem dwa razy w ciagu 2 tygodni i nic mi nie jest. Bierz ile mozna, ale jak zaczniesz cos zauwazac u siebie dziwnego to przestan, tak ja robie. Ale w kazdym razie niczego to nie powoduje, ludzie pisza brednie, nie sluchaj innych, think for yourself.

Gość gość
Do nauki to raczej amfetamina.