Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po wygladzie kobiet mozna poznac czy kochaja swojego mezczyzne

Polecane posty

Gość gość

to taka prawidlosc kolezanka ktora ma starszego meza o 10 lat upodabnia sie do niego tzn postarza sie a jego odmladza, dodam ze on wyglada z powodu fajek i kiedys duzej ilosci alkoholu o 20 lat starszego niz jest kobiety ktore maja mlodszych mezow sa bardziej zadbane a przynajmniej sie staraja, maja wiecej energii itp( ja wlasnie do nich naleze) mam kolezanke i patrzac na mezczyzn z ktorymi sie spotykala to jeden jak powiedziala byl miloscia jej zycia, spotykali sie przez jakis czas, ona stroila sie dla niego jak nie wiem co...nie sa juz razem, teraz ma kogos, z nim dziecko ale ko nie kocha, lat 40 wiec to byl ostatni dzwonek na dziecko, facet sie akurat jakis trafil i ledwo co zamieszkali to ona po miesiacu byla juz w ciazy, jak ja zobaczylam to nie poznalam, taka zaniedbana nigdy nie byla....powiedziala ze nie ma dla kogo sie ubierac.. kobiety zakochane zawsze wygladaja super...

Gość gość
racja,dlatego ja jestem zawsze zakochana.lubie ten stan

Gość gość
może tak być... ale źle wyglądają także te, które nie kochają po prostu...samych siebie.

Gość gość
ja zakochana, pelna miłości a wyglądam źle :P znaczy myje się, perfumuje, używam kremów, odżywek, dezodorantu itd, ale sie nie maluje, nie zakładam kiecek, zawsze chodze w długich spodniach i luźnych koszulkach, włosy zawsze rozpuszczone :P

Gość gość
a ja zauwazylam ze kobiety jak tutaj ktos napisal wygladaja fatalnie jak nie lubia siebie i maja ogromne kompleksy, nawet jesli sa szczuplutkie i ladne to strasznie zaniedbane

Gość gość
do goscia 19.53 to az tak zle nie wygladasz chyba co? hahah powiem wiecej pewnie wygladasz bardzo dobrze:)

Gość gość
znajoma ma młodszego dużo meza a spasla się jak krowa :( wiec nie ma to znaczenia , tak mi się wydaje.

Gość gość
"kobiety ktore maja mlodszych mezow sa bardziej zadbane a przynajmniej sie staraja, maja wiecej energii itp( ja wlasnie do nich naleze) " :D:D:D nie ma to jak na własnym (pseudo)przykładzie zbudować teorię :D

Gość gość
Autorko jesteś pijana, bo piszesz bez ładu i składu, jak potrzepana...

Gość gość dziś 19 53
nie strasze raczej, bo paniki nie wywołuje :P i nie wygladam na swoj wiek, bo mam dziecinna twarz i jestem drobnej budowy ludzie dają mi 14/15 lat, mi osobiscie to nie przeszkadza :)