Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewwa82

Siedze z dzieckiem w szpitalu i az mnie odrzucilo jak zobaczylam..

Polecane posty

Gość Ewwa82

Obok na sali siedzi krowa (matka nie da się jej nazwać) która na zyczenie dziecka upasila go jak świnie. Dziecko ma niecałe 2lata a waży 27kg. Wygląda przerażająco, twarz jak patelnia. Ciało jak manekin. Matka nic sobie nie robi z uwag personelu, mówi że synuś nie je dużo, na sniadanko tylko 3 jajka na twardo i chleb z masłem, w ciągu dnia pije 2litry kaszy. Do tego obiady, drugie śniadania, podwieczorki. Dziecko cały dzień ryczy bo chce jeść a w szpitalu dietka, bije matkę, kopie, wszystko wymusza.Nigdy nie widziałam czegoś takiego.

Gość gość
dobrze ze nie mam takiego gnoja

Gość gość
omg, ja tyle ważyłam w 5 klasie podstawówki...

Gość gość
Odrażające! Jak taka kobieta może mieć siłę żeby patrzeć jak jej dziecko nie jest w stanie wdrapać się na drabinki na placu zabaw (o ile wiedzą co to jest) czy sapie i poci się wchodząc po schodach?? Ja bym się poczuła jak potwór który specjalnie wywołuje u dziecka choroby i kalectwo!

Gość Ewwa83
Dziecko ryczy przeokrutnie, ciągle leje matkę. Matka w wieku po 50tce, nie jest w stanie zapanować. Dziecko rządzi wszystkimi.

Gość gość
Cóż umysłowa patologia istniała i istnieć będzie. Długo będziesz się męczyć z tym sąsiedztwem?

Gość gość
Matka po 50 dziecko nie cale 2 ????

Gość gość
Zajmij sie soba i choroba twojego dziecka. Zdrowia zycze

Gość Ewwa83
Dokładnie po 50, może 52,53

Gość gość
o losie , moj syn ma 10 lat i wazy 34kg

Gość gość
Czyli urodzila po 50? Aaa przeciez nie wiesz, oxeniasz po pozorach .. Pozory mylą...

Gość gość
Bzdurzysz. Kobiety nie rodzą w tym wieku, poniosło cię:D

Gość gość
może nie po pozorach tylko widziała pesel? jak ja byłam w szpitalu to na ladzie pielęgniarskiej lezały karty zleceń dla wszystkich pacjentów i wszystkiego można było sie dowiedzieć jak sie tam podeszło:P

Gość gość
Oczywiscie lekarz przychidzi z waga i przy tobie wazy to dziecko???

Gość Kożelanka
Może wydaje jej się, że jest po 50 bo jest też taka zaniedbana jak dziecko? W sensie spasiona. Ale 27 kg dwuletnie dziecko? Mój 10-letni brat tyle waży, chodzi do 4 klasy.

Gość gość
Jesli to prawda to powinni odebrać jej dziecko za takie zaniedbanie

Gość Ewwa83
Pielęgniarki między sobą mówiły, to mały odział, wszystko słychać.

Gość gość
Po pierwsze skąd wiesz ile waży dziecko? Po drugie skąd wiesz ile matka ma lat? Moja sąsiadka ma spasiona dwulatke i waży 18 kilo, wiem bo mi mówiła. I wierzę że tyle waży, bo mam porównanie do swojego dziecka.

Gość gość
prowo! babka po 50 i dziecko 2 letnie ma? :D ściemniasz!

Gość gość
A jednak sie zdarza. Teściowa miała 47 lat jak urodziła ostatnie dziecko.! Miesiączkowala nieregularnie i wtopila.

Gość gość
Teściowa mojej kuzynki urodziła w wieku 52 lat zdrowego syna. Tydzień później kuzynka urodziła jej wnuka.

Gość gość
niemowliwe zeby pielegniarki miedzy sobą gadały,one maja zakaz plotkowania o pacjentach. Poza tym niemowliwe zeby po 50tce urodzila. A nawet jesli to tak dziecko na diecie szpitalnej schudnie. A ty czemu swojego smarka zaniedbałas ze się w szpitalu znalazł?

Gość gość
Jak niemożliwe, żeby urodziła 50cio latka ? Jak ma okres i uprawia seks to mogła. Ja wiem, że na kafeterii 30to latki to już stare matki i się we łbach nie może pomieścić, że rodzi baba tuż przed menopauzą, ale cóż - są na świecie rzerzy, o których nie śniło się fizjologom :D

Gość gość
Zakaz plotkowania mają, dobre :D Z której choinki się urwałaś ? Maja też zakaz traktowania pacientow jak bydło, a jednak w szpitalach to norma. Zejdź na ziemię. Większość pielęgniarek to chamice i prostaczki pierwszej wody. Kto leżał w szpitalu ten wie.

Gość gość
Idiotki, baby 50 letnie nie rodzą. Prasa bt o tym pisała..... Mój gin powiedział że jak wpabne, to on płaci alimenty:D

Gość gość
Za pozwoleniem -wypraszam sobie ie.

Gość gość
Sama jesteś idiotka :D Życie potrafi zaskakiwać zwłaszcza takie kretynki jak ty.

Gość gość
to ci sie tylko zdaje wiesniaczko ze pielegniarki traktuja pacjentow jak bydło,one musza byc twarde,nawet nie wiesz jakie histeryczki mozna spotkac w szpitalu. Ale nigdy nie uwierzę ze słyszala jak miedzy sobą plotkowały haha przeciez drzwi do sal musza byc zamkniete to jak mogła słyszec?

Gość gość
Ty nade mna jesteś tak głupia, że aż żal d**e ściska kretynko. Twardy to musi być żołnierz na froncie, a nie tępa piguła pracujaca z chorymi ludźmi :O

Gość gość
No widocznie mogła słyszeć, debilko. Wyobraź sobie, że jest to możliwe, bo nie - nie zawsze i nie wszędzie pielęgniarki maja zamknięte drzwi.