Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety mają przewalone w życiu, mają termin ważności tak jakby

Polecane posty

Gość gość

Mówię to oczywiście jako kobieta. Często gęsto jest tak, że jak żona ma lat 40,50 i więce, to chłop zaczyna się rozglądać za młodszymi. Najczęściej to facet zakochuje się w młodszej i zostawia żonę. Żona zostaje sama - nie ukrywajmy, to skrajnie rzadkie przypadki że rozwódka 50letnia znajduje miłość u młodszego jak to sie dzieje w przyadku starych chłopów. Kobiety mają jakby datę ważności...to takie nie fair. My to nawet łatwiej tyjemy, co jest udowodnione, i gorzej wyglądamy jako stare osoby, jesli nie stac nas na medycyne estetycnza.

Gość gość
ale jestesmy chyba lepszymi i bardziej cieplymi ludzmi w porownianiu do facetow, wiec nawet zycie w pojedynke jest przyjeminiejsze :)

Gość gość
Ja jestem pania przed 40 i sie ciesze za kazdym razem gdy dostane okres bo wiem ze juz menopauza na mnie czyha... Smutno mi

Gość gość
No i dobrze, a komu stary dziad potrzebny :D

Gość gość
jestem przed 40stką a lubię bzykać 50tki i starsze

Gość gość
a ile lat miala twoja mama jak weszła w menopauze? myslałam, ze to przewaznie 45-50 lat, chyba ze im wczesniej dostalas okresu tym wczesniej menopauza? ja zas modle sie zeby przezyc kazda miesiaczke, taki wycisk mi daja :/

Gość gość
Można mówić co się chce, ale jednak łatwiej staruchowi znaelźć młodą niż starrej kobiecie młodego albo jakiegokolwiek!

Gość gość
ale to jest tylko i wyłącznie wina kobiet, bo pozwalaja i akceptuja zaloty staruchów (licząc na bóg wie co -kase, milość?). powinny brać tylko równolatków. tylko równolatkom nie w głowie związki, zawsze się budzą później niż rówieśniczki, wiec 4-6 lat różnicy miedzy M a K to optymalna sytuacja. ale to dalej nie tłumaczy czemu niektore kobiety są podrywane tylko przez 60-80 latków, a nie mlodszych. moze maja taka urode, ktora potrafia docenic mezczyżni sprzed ery internetow i photoshopów..

Gość gość
No, jak bedziecie sobie to wszystko powtarzac, to na pewno sie sprawdzi w najgorszym wariancie. W dodatku szybciej sie zestarzejecie i zbrzydniecie. Nasze mysli nas keruja, tworza. //// Poza tym przestanicie opowiadac bzdury : na swiecie jest jakies 20% mlodych i ladnych kobiet. Wczesniej sa dzieci, a potem grube, strarsze, stare oraz naprawde babcie. To z kim sypia 80% facetow???? No z kim???? Wiec skonczcie opowiadac BZDURY. Takie brednie opowiadaja pietnastoletnie dzieci.

Gość gość
gość dziś prawda!pozdrawiam, tez tak mysle.facetom brak empatii, cieplych uczuc i radosci z drobnych spraw, jak kwitnace jablonie na wiosne czy czyjes zyczliwe slowo.samotna kobieta potrafi sie cieszyc zyciem i jakos je zorganizowac, samotny facet czesto pije i z mieszkania robi syf.

Gość gość
Ale to nie są żadne brednie. Ile znasz kobiet, które odeszły od mężćzyzn do innego jak mąż jest po 40tce? A ile znasz przykładów analogicznych tyle że u mężczyzn? Ci to dopiero mają pyerdolca na punkcie młodych kobiet.

Gość gość
To z kim sypia 80% facetow???? No z kim?? -- no sypiaja z kobietami swoimi tymi zwyczajnymi, a 40-60proc. z nich zdradza je z tymi bardziej cool w ich mniemaniu/nowszym miesem. ponoc takie sa statystyki.

Gość gość
Jestem kobieta a w d***e mam kwitnace jablonie.

Gość gość
21:45 bo wiesz, są kobiety wrażliwcy i kobiety babochłopy, nie mówię tu akurat o wyglądzie który może byc złudny