Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

noxa 4

Polecane posty

Gość gość
ANKA nie broń go, Jezu jak można tak żyć w wiecznym strachu i poniżeniu, ładnie cię wytresował, a taka niby jesteś harda, przestań pitolić o waszej magicznej elficznej miłości, bo ofiary syndromu sztokholmskiego miały więcej samokrytyki. OPAMIĘTAJ się!!!

Gość gość
Anka, kiedy WASZ wyjazd? ;)

Gość gość
magicznej elficznej miłości :D :D :D

Gość gość
w linkach sa wirusy!

Gość gość
niech ktoś mi wyjasni jak się robi elficki makijaz :D:D

Gość gość
NIE SKRZYWDZIŁ? :D więc do tej pory wiszysko było git, gwałty, bicie, torturowanie zwierząt, stręczycielstwo i okradanie, to pikuś, przeciez on cie kocha...:D :O

Gość gość
wpisz debilu w google"elficki makijaz" i sie dowiesz :o

Gość gość
w zadne linki nie wchodze wit by mie nie skrzywdzil tyle w temacie x Boisz się prawdy zezowata, upośledzona dziwero?

Gość gość
te laski maja przewagę na anką, on je może objąć w pasie.Choć skoro dyma noxe w gaciach xxxl to musi ją kochać. A jak anka bedzie na plastikowej szczęce , to powie ,że tak ją kochał, że jej próchnicę pięścią wyleczył

Gość gość
ALE CICHOOOO :D Noxelia gubi literki, albo przekręca, więc w linki pewnie wlazła i widok Ruska i innymi babami ją roztelepuje. Pewnie siedzi roztrzęsiona :D:D:D gdy jest u niej totalnie clean to zawsze pisze poprawnie (nie licząc ortów i spaczonych ud) :D a to co jej broni, to jest jedna osoba, tylko jedna, a jedzie po niej sporo, ewentualnie nie tyle jedzie co poniektórzy mocno krytykują a pisanina tej broniącej Noxy, przypomina pisanine Beatriche, tj. jeden element, tyle że Beatrycza siliła się na psycholożkowy styl, a i wątpię aby broniła kogoś kto na własne życzenie daje się obijać troglodycie :D

Gość gość
trwały uraz? :O tak ją ten sadysta załatwił?

Gość gość
k****a jebłam, elficki makijaz niedoyeeebanej yyy wyyj*****j k****y :D

Gość gość
dzisiaj teks noxy ,który zasługiwał na nagrodę darwina. Kafeterianie zazdroszczą jej i kciukiem.Padłam.Chyba ma fazę maniakalną, a skoro gotuje lazanię dla kata , to cała w skowronkach.

Gość gość
Nie wierzę, no nie wierzę, że to nie podszyw. Czytam noxelię od 7 lat i nie wierzę! Ona was robi w c***a, nie ma innego wytłumaczenia! xxx Takie a nie inne są efekty nieleczonej choroby. Za rok o tej porze, będzie pisać takie rzeczy że buty Wam pospadają. Choć i teraz trudno czytać to co ona wypisuje. Krew zalewa każdego normalnego człowieka. Jej się wydaje że bez leczenia sobie poradzi. Schizofrenia nie to nie przelewki...

Gość gość
idiotka elficka

Gość gość
wisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Gość gość
Ale sliczne sa te dziewczyny ktore tak wit obejmuje :) kazdy takie ladne laski by szanowal. Paszteta bije i trzyma w zamknieciu a sliczne wozi po europie,piesci i dogadza a paszvzur gnije w domu i zarabia p***a na su na wyjazdy witka z slicznotkami:)

Gość gość
czy ja naprawdę przeczytałam, że bicie za brak zgody na seks to miłość? to jest nasza polska wyjątkowa skrzywiona parodia 50 ryjów Greja...

Gość Rozkraczona Morgona
Aniu Wit cie kocha, bije cie bo cie kocha i chce zebyś to poczuła. Im mocniejszy cios tym uczucie silniejsze i prawdziwe. Olej ten cały hejt tutaj, Nox i Wit beda zawsze razem ❤️

Gość gość
ZIMOWY SPACER Szłam długo zimą przez ośnieżony las Wnet przed oczami stanął mi Sławka ku‍tas Dlaczego erekcji nie doznawał gdy widział mnie na żywo A jedynie na Szołap gdy masturbowałam się warzywem Podążam dalej ścieżką w Lasku Marcelińskim Między kolanami majtają mi się zwisłe cycki Dostanę dziś w japę czy też nie dostanę Czy Wit mi przywali, czy skopie mnie glanem To nieważne, idę do Biedronki kupić słodycze i czipsy Teraz jem za dwoje, wkładam palec do pipki Głaszczę dziecko, a by było mu weselej Dzisiaj wieczorem ostro się schleję Majka, Majka, idziemy do Biedronki, Lecz ona nie słucha, obwiązana w stary śpiwór na śniegu puszcza bąki

Gość gość
tak, dobrze przeczytałaś teraz to on już może wszystko

Gość gość
Nie przyszło wam do lba,że może Noxa swiruje i to co pisze to nie jest prawda?A pozniej ma polewe?

Gość gość
Twoj tekst jest reakcja na upadek twojej ego struktury. Budzisz sie z hypnozy. Rozum-OGLADANIE-NIE OGLADANIE-FILM-RYSUNKI-SMIECH-EMOCJE-komentarze w hypnozie sa iluzjami.