Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak lepiej?

Polecane posty

Gość gość

Witam, kobietki powiedźcie mi: jeżeli byście przestały kochać faceta, i zaproponowały mu przyjaźń. Kiedy ewentualnie byście dały mu szanse, żeby sprobować: 1. zostaje przy was jako przyjaciel i Wam pokazuje, że się zmienił na plus, i walczy o Was, znowu staje się prawdziwym facetem. czy 2. zrywa kontakt, i zmienia się na plus, i spotykacie go po jakimś czasie dopiero. pozdrawiam

Gość gość
Albo ratujesz związek albo zrywasz i koniec relacji a nie przechodzenie z przyjaźń z nadzieją na coś więcej. Co za egoizm z Twojej strony. Ok, że chcesz mieć kontakt z ta osobą ale nie zachowuj się jak pies ogrodnika- sam nie weźmie i drugiemu nie da. Każdy ma prawo do szczęścia a chłopak nie będzie przy Tobie ze statusem przyjaciela jak on chce być Twoim facetem. Nie marnuj mu czasu i życia.

Gość gość
Ekh, autor wątku to właśnie ten niekochany facet :P

Gość gość
Wybacz, ale chyba masz manierę jakiejś nadętej księżniczki. Trzeba o ciebie walczyć, udowadniać? Jak w związku nie wychodzi, to obie strony powinny się starać. A jak dalej nie wychodzi, to rozstajemy się. Tym samym dajemy partnerowi (i sobie) szansę na znalezienie kogoś, kto będzie nam odpowiadał.

Gość gość
I w dodatku - ty go przestajesz kochać, a on ma walczyć i ....stać sie prawdziwym facetem? Sorry, prawdziwy facet odchodzi, jak go nie chcą.

Gość gość
Ponoć zwycięzca się nie poddaje i walczy o kobietę, choćby nie wiem co.

Gość gość
Skończony desperat i pipa nie facet walczy choćby nie wiem co. Jeśli kobieta daje znać że nic z tego, próbuje zniechęcić to tylko skończony duren by tutaj się starał jeszcze walczyć.

Gość gość
Jeżeli kobieta jest na prawdę świetna to czemu o nią nie walczyć?

Gość gość
Jak jest zajęta np to jaki jest sens? Nawet jeżeli świetna, choć ideałów przecież nie ma :P

Gość gość
Nic gorszego nie ma jak zaproponować przyjaźń komuś zakochanemu w nas.Autorze zniesiesz jej opowieści o nowym partnerze?Nie oszukuj sam siebie

Gość gość
Nie ma nowego i mówi, że nie chce w najbliżyszm czasie nikogo. Hm, myślę, żeby spróbować, jeżeli nie wyjdzie, odpuścić i niech sobie znajduje nowego. Ale może któraś z Pań odpowie mi na moje pytanie z pierwszego postu?

Gość gość
Ciężko z tą miłością, ona zawsze rodzi najwięcej problemów.