Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Silikony

Polecane posty

Gość gość

Jakie są w dotyku piersi silikonowe? Jakie to uczucie? Czy któraś z pań ma? Jakie wrażenia? Czy są tu faceci, którzy mieli tę przyjemność pieścić i ściskać takowe piersi? Czy silikon jest lepszy od naturalnych, czy gorszy? CzemU?

Gość gość
lepsze czy gorsze zależy dla kogo. ogólnie jeżeli kobieta nie jest zadowolona ze swoich cycków to jak najbardziej powinna je sobie ulepszyć. facet na pewno będzie zadowolony. smieszy mnie jak ktoś mówi ze woli małe, niekształtne, ale naturalne. jak facet ma do wyboru to wybierze te poprawione. to tak jakby laska miała do wyboru dużego k****a i frendzelka-wiadomo co wybierze. podsumowując czy w dotyku bedaciut twardsze czy nie dla mnie bez znaczenia. ważne by były pełne, jedrne w odpowiedniej wielkości wtedy laska jest sexy

Gość gość
ja mam od 5 lat.wyobraz sobie balon wypelniony woda mozna do niego porownac jakie sa wdotyku

Gość gość
13:06, 13:09 Mnie właśnie chodzi o to jakie są w dotyku. Wiadomo, że naturalne są miękkie i przyjemne czy tak samo jest z silikonem? Sterczy nienaturalnie sztywno więc przypuszczam, że są twarde w dotyku. A piersi twarde w dotyku to co za frajda?