Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sportowe dzieci

Polecane posty

Gość gość

witam, czy sa tu mamy dzieci nie duzych powiedzmy 5-7 lat, ktore sa utalentowane sportowo i juz 'powaznie' trenuja? Zostaly wypatrzone w szkolach, przez kluby lub lowcy talentow?

Gość gość
nie rozpędziłaś się za bardzo z tą szkołą? i ogólnie?

Gość gość
Moje nie są utalentowane. Są przeciętne. Jeżdżą na nartach i desce, bo mieszkamy w górach. Do tego chodzimy na basen, bo mamy blisko. Latem grają tylko w to co można na podwórku na trawie z sąsiadami: badminton, rzepy, krykiet, zbijak, siatkówka, noga - niekoniecznie według zasad, bardziej dla zabawy. Nie jestem przesadnie ambitna. Bardziej mnie cieszą dobre wyniki w nauce, niż osiągi sportowe. Niczego nie robią wyczynowo. Wszytko rodzinnie, rekreacyjnie.

Gość gość
Rowery i hulajnogi na dużych kołach też oczywiście mają, bo okolica bezpieczna i można jeździć po ulicach. Tylko na rolkach i deskorolkach się nie da, chyba że w jakimś ośrodku wypoczynkowym, bo na zewnątrz nie ma dobrej równej nawierzchni. Na łyżwach nie ma za bardzo gdzie, bo nie ma lodowisk.

Gość gość
Ja z mezem mamy dziecko sportowe, ale my jestesmy bylymi sportowcami (ja jeszcze aktywnym w zasadzie) takze syn lapal od malego. Ma 6 lat i trenuje i nie chce slyszec o zadnych zabawach 'adekwantnych' bardziej do wieku. Jest bardzo nastawiony na sport - glownie jeden konkretny i jest w nim dobry. Oprocz tego rower, hulajnoga, bieganie, badmington, basen.