Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

walczyc czy olac sprawe?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam na imie patryk 28lat. Pytanie moze nie do tej plci, ale wiem ze zagladaja tutaj takze mezczyzni. Olac czy walczyc, kiedy wiem, ze moja dziewczyna oklamuje mnie przez swojego bylego i twierdzi, ze to tylko przyjazn? Dodam, ze po kilku wczesniejszych klamstwach mojej dziewczyny zadzwonilem do niego i znala moje zdanie na jego temat, a mimo to i tak sie z nim spotkala i nakrylem ich na tym. pierwsze co zrobilem to wyszedlem i dalem do zrozumienia, ze mam na nia w...

Gość maczu piczu
I o co chcesz niby walczyc? Przeciez ona juz dawno wybrala...bylego, jak widac.

Gość gość
no niby wybrala ale twierdzi ze mnie kocha, a to tylko przyjaciel i odnioslem wrazenie iz chcialaby zebym go zaakceptowal. A prawda taka, ze znosze typa

Gość gość
Sorki. NIE ZNOSZE!!

Gość gość
Babka robi Cię w balona, a Ty się dajesz.. ehh.. może spróbuj z nią pogadać z nią poważnie? Albo ona zaakceptuje ze nie chcesz ich spotkań, albo jak jesteś twardszy, poświęć się( jeśli jednak ona nie kłamie do końca) i spróbujcie spotkać się jakoś w 3 :d

Gość gość
robi cię ewidentnie w balona nie dawaj się

Gość gość
Z doświadczenia wiem, że to bardzo trudna relacja, jak ona myśli intensywnie o byłym. Raczej dałbym sobie spokój. Jest pełno wolnych dziewczyn.