Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Cuckolding

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Czy s膮 tu osoby, kt贸re prze偶y艂y co艣 takiego?Jak to wp艂yn臋艂o na wasze zwi膮zki? Co w tym jest podniecaj膮cego patrze膰 jak inny facet posuwa wasz膮 kobiet臋 ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
To podniecenie dzia艂a w obie strony. Ja widz臋 jak m膮偶 posuwa kochank臋 a on widzi jak kochanek mnie posuwa. Nigdy by艣my nie poszli do klubu. Du偶e ryzyko zaka偶e艅 i brak intymno艣ci dla obu par kt贸re si臋 kochaj膮 wymieniaj膮c partnerami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie znios艂abym widoku m臋偶a posuwaj膮cego inn膮 kobiet臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
S膮 tacy co te偶 si臋 wzbraniali, ale zmienili zdanie.Marz膮 o tym 偶eby widzie膰 jak ich kobiet臋 posuwa inny facet. Co tkwi w meskiej psychice 偶e pragnie takich do艣wiadcze艅?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mi艂o艣nik贸w
Bo to jest bardzo Podniecaj膮ce. Jest si臋 z kim艣 kilka lat, 艂膮czy Was wielka wi臋藕, znacie si臋 na wylot, ka偶dy gest, ka偶dy ruch, Twoja partnerka jest tylko Twoja na wy艂膮czno艣膰. Uprawianie seksu kilkadziesi膮t razy, kilkaset, kilka tysi臋cy razy zbli偶a. Nagle fantazja, 偶e nasza mi艂o艣膰 czyli ta najwa偶niejsza osoba dla nas skupia uwag臋 na innym kolesiu, ca艂uj臋 si臋, dotyka, budzi w nas zazdro艣膰 a tak偶e podniecenie. My艣l, 偶e kogo艣 k***s stoi dla Waszej ukochanej to strasznie podniecajaca sprawa. Sam my艣l臋 o tym gdy kocham si臋 z moj膮 ukochan膮. Wk艂adam jej palce, oraz r贸偶ne przedmioty. Kilka razy pyta艂a si臋 co bym Zrobi艂 gdyby ona pieprzy艂a si臋 z kim艣. A ja m贸wi艂em, 偶e nie wiem. A ona zawsze podsyca艂a moj膮 ciekawo艣膰. Kiedy艣 spyta艂a co bym zrobi艂 gdyby wychodzi艂a z dwoma kolesiami z klubu a ja zapyta艂em czy by im da艂a rad臋 i wtedy si臋 podniecilem. Powiedzia艂a, 偶e czeka艂a by na mnie z nimi wtedy m贸j fiut by艂 tak twardy jak skala. 呕arty 偶artami, ale gdy kochamy si臋 za ka偶dym razem Ka偶e wk艂ada膰 sobie co艣 do buzi i steka i jeczy gdy j膮 pieprze. Kiedy艣 powiedzia艂a te偶, 偶e nie wyobra偶a spojrze膰 mi w twarz po takiej akcji. Czuj臋, 偶e oboje o tym marzymy ale nie mamy odwagi. Jak 90% par.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dok艂adnie wszyscy o tym my艣l膮 ale nikt sie nie przyzna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wy chyba nie wiecie nawet co to dokladnie jest cucklod. Ale luz, zawsze mo偶na podyskutowa膰 na tematy o kt贸rych nie ma si臋 poj臋cia :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mi艂o艣nik贸w
Ludzi 艂膮czy bardzo wiele. Dzieci, mi艂o艣膰, zazdro艣膰, po偶膮danie. K艂贸tnie o koleg贸w, kole偶anki, o flirt. A tu nagle kto艣 pieprzy膰 Twoja 偶on臋 / dziewczyn臋. Dla mnie to adrenalina i ekstremalne uczucie. Lepsze od jazdy szybkim samochodem, weso艂ego miasteczka czy skok spadochronem. Wi臋ksza adrenalina to chyba tylko tylko zbiorowe pieprzenie mojej drugiej osoby ;) kilku przystojnych kolesi zajmuje si臋 moja 偶ona, a ona li偶e, masuje im k***sy. Jazda na maxa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dlaczego jej tego nie powiesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mi艂o艣nik贸w
Napisa艂em wcze艣niej, 偶e powiedzia艂a mi 偶e po takiej sytuacji nie spojrza艂a by mi w twarz, by艂oby jej wstyd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To Moze ty zr贸b to na jej oczach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mojej to nie kr臋ci na 100%, wiec nawet nie ma co przekonywa膰 101 raz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co za zryte berety!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzi臋kuj臋 za odpowiedzi. Troch臋 mi pomogli艣cie. M贸j m膮偶 kiedy艣 powiedzia艂, 偶e marzy o tym , 偶eby widzie膰 jak pieprzy mnie inny kole艣, koniecznie z wielk膮 pa艂膮. By艂am tym oburzona, ale du偶o rozmawiali艣my na ten temat i zmieni艂am zdanie. Spyta艂am tylko dlaczego chce to zrobi膰 i dowiedzia艂am si臋, 偶e m.in jestem trudna do zaspokojenia i po 12 latach bycia razem czas wnie艣膰 co艣 noweg do naszego zwi膮zku. Boj臋 si臋 tylko tego, gdzie nas to zaprowadzi ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Robimy to, czasem w parach ale najmocniej jest jak my i jeden facet, kt贸ry bierze przy mnie wszytko co moje. To jest pot臋偶ny wstrz膮s emocjonalny dla faceta. Jak robimy to w parach to jest jaka艣 r贸wnowaga. Jak robimy to tylko z innym facetem nie ma r贸wnowagi, ona ma wszystko a ja nic. Ona oczywi艣cie ma wszystko co najlepsze czyli dw贸ch co w ok贸艂 niej lataj膮. Moja robi to zawsze na 100%, nie 偶e co艣 jest tylko dla m臋偶a. Wbrew pozorom te nasze wsp贸lne wybryki bardzo nas zbli偶y艂y, bardzo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosia 45
mn贸stwo par tak robi tylko si臋 nie przyznaje!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Filipipi
a ja znam odpowied藕. problemem jest to 偶e nie ma z kim, 90% kolesi to napalone zwierz臋ta co pieprz膮 wszystko co si臋 rusza. 偶adna para nie b臋dzie chcia艂a takiej osoby, spotka膰 osob臋 kt贸ra b臋dzie zadbana, elegancka, dyskretna, pachn膮ca spe艂nia膰 te fantazje to jest problem dlatego nikt si臋 na to nie decyduje.

Udost臋pnij ten post